به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ، ' نسرین سلطانخواه ' با تشریح مراحل تصویب قانون حمایت از شركتهای دانش بنیان و اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: گزارش كامل قانون حمایت از شركت های دانش بنیان و اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی هفته گذشته در كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ارایه شد و نمایندگان نیز پذیرفتند كه از نظر قانونی اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی هیچ ایرادی ندارد .
وی افزود: لایحه حمایت از شركت های دانش بنیان دی ماه 1387 به تصویب نهایی دولت رسید و به مجلس شورای اسلامی با قید یك فوریت ارسال شد كه یك فوریت آن در مجلس رای نیاورد و به صورت عادی به كمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع شد . در نهایت در آبان 1389 قانون حمایت از شركت های دانش بنیان در مجلس تصویب و برای اجرا به دولت ابلاغ شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: بخش مهم این قانون تصویب اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی بود كه باید در شورای عالی علوم ، تحقیقات و فناوری ( عتف ) تهیه و سپس در هیات وزیران مصوب می شد كه اردیبهشت 1390 یعنی حدود 6 ماه بعد در این شورا تهیه و به هیات وزیران ارسال شد.
وی ادامه داد: در شهریور 1390 یعنی 10 ماه بعد هیات وزیران اساسنامه صندوق را تصویب كرد و برای تایید شورای نگهبان ارسال شد ، شورای نگهبان نیز اردیبهشت ماه یك ایراد جزیی از اساسنامه گرفت كه بلافاصله نظر شورای نگهبان اعمال شد و در نهایت اساسنامه در خرداد سال 91 از سوی شورای نگهبان تایید شد.
سلطانخواه یادآور شد: از زمان تصویب اساسنامه در مجلس تا ابلاغ، 17 ماه طول كشید و به محض اینكه اساسنامه تصویب و ابلاغ شد، دوم مرداد 1391 اولین جلسه هیات امنای صندوق مطابق اساسنامه تشكیل شد. رییس و اعضای هیات عامل همه انتخاب شدند و در این زمان آیین نامه های مالی و معاملاتی توسط هیات عامل تهیه و افتتاح حساب شد. اعتباری هم برای صندوق نوآوری و شكوفایی به حساب صندوق واریز شد تا صندوق بتواند فاز عملیاتی و اجرایی خود را برای اعطای تسهیلات آغاز كند.
وی افزود: اما در كنار این اقدامات پس از تایید شورای نگهبان، مجلس در هیات تطبیق از اساسنامه ایرادات مقدماتی گرفت كه كارشناسان معاونت حقوقی با هیات تطبیق مجلس جلساتی برای تامین نظرات مجلس برگزار كردند كه منجر به تصویب اولین اصلاحیه صندوق نوآوری و شكوفایی توسط هیات وزیران در مهرماه سال جاری شد.
معاون عملی و فناوری رییس جمهوری خاطر نشان كرد: اما به دنبال آن در دهم دی ماه امسال ایراد رسمی رییس مجلس شورای اسلامی بر بند (ج) ماده 9 اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی درباره تعیین حقوق و رییس هیات عامل به دولت اعلام شد كه برای تامین نظر مجلس و رفع ایراد این بند دوباره هیات وزیران اصلاحیه داد و بند(ج) ماده(9) اصلاح شد.
سلطانخواه در ادامه اظهار داشت: تمام بندهای دیگر این اساسنامه قانونی و قابل اجرا است و تنها به این بند ایراد گرفته شده بود كه باز هم برای تامین نظر مجلس دو بار اصلاحیه دادیم یعنی هم اكنون اساسنامه صندوق به لحاظ رسمی كاملا و صد درصد قانونی است و در حال اجرایی شدن است.
وی گفت: همچنین یك بخش مهم دیگری كه در قانون حمایت از شركتهای دانش بنیان آمده بود، تصویب آیین نامه اجرایی این قانون بود كه آن هم آبان ماه سال جاری تصویب و ابلاغ شد و اساسنامه صندوق نوآوری و شكوفایی در حال حاضر از لحاظ قانونی هیچ ایرادی ندارد .
علمی ( 1 ) **9014**1581
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري :
اساسنامه صندوق نوآوري و شكوفايي كاملا قانوني است
۱ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۳۵
کد خبر:
80551364
تهران - معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت : ايرادات قانوني اساسنامه صندوق نوآوري و شكوفايي برطرف شده ودر حال حاضر اين اساسنامه كاملا قانوني است .