۷ اسفند ۱۳۹۱، ۸:۵۷
کد خبر: 80558815
T T
۰ نفر
چهارمين كنگره ملي ادبيات پايداري در كرمان برگزار مي شود

دبير علمي چهارمين كنگره ملي ادبيات پايداري گفت: چهارمين كنگره ملي ادبيات پايداري روزهاي نهم و دهم اسفند امسال در كرمان برگزار مي شود.

به گزارش ایرنا، 'احمد امیری خراسانی' عصر یكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این كنگره با نگاه علمی برگزار می شود و همین وجه تمایز آن با سایر كنگره هاست.

وی گفت: كنگره ملی ادبیات پایداری در دانشگاه شهید باهنر و با همكاری این دانشگاه، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس كشور و استان كرمان و انجمن ادبی دفاع مقدس استان كرمان برگزار می شود.

وی ادامه داد: دبیرخانه دایمی این كنگره به صورت دو سالانه در كرمان دایر است كه از حدود یك سال پیش برای چهارمین كنگره تا پایان دی امسال، فراخوان مقاله دادیم و 249 مقاله به كنگره ارسال شد كه بی سابقه بود.

امیری خراسانی، اظهار كرد: از بین مقالات رسیده 65 تا 70 مقاله در نامه پایداری چهار منتشر می شود.

وی ادامه داد: 34 عضو هیات علمی از سراسر كشور و به طور عمده دانشگاه شهید باهنر، داوران این مقالات بودند كه هر مقاله دو داوری و برخی حتی سه داوری برای آنها انجام شد.

دبیر علمی چهارمین كنگره ملی ادبیات پایداری گفت: برای نخستین بار مردم استان كرمان مجموعه رشادت ها، پایداری ها و مقاومت های گذشتگان خود را به صورت یك رشته علمی كلاسیك با عنوان 'ادبیات مقاومت' درآوردند كه بعد از دانشگاه شهید باهنر كرمان 13 دانشگاه دیگر نیز این رشته را ایجاد كردند.

امیری خراسانی، اظهار كرد: مقدمات راه اندازی دوره دكترای رشته ادبیات مقاومت فراهم شده كه در وزارتخانه در حال پیگیری است.

وی گفت: یكی از محصولات این كنگره ایجاد یك نشریه علمی و پژوهشی با عنوان نشریه پایداری است كه در روال ارتقاهای دانشگاهی، درجه علمی و پژوهشی دارد و منحصر بفرد است.

وی افزود: در موضوعات مقاله ها، دانشگاهیان زبده و علاقه مند و برخی از حوزویان ارزشمند مقاله ارسال كردند و تنوع موضوعات بسیار بالاست.

امیری خراسانی، بیان كرد: در فراخوان ها چندین موضوع را محور قرار داده ایم كه می توان به داستان، رمان، بیداری اسلامی، مقاومت حزب الله، مقاومت بحرین و فلسطین، جنگ های ما با فرانسه و مقاومت در كشورهای اروپایی اشاره كرد.

وی گفت: علت و علل ایجاد این كنگره ذكر و یاد خاطره كسانی است كه به هر نحو برای كشور و نظام ما تلاش كرده اند كه تبلور این افراد شهدا هستند.

دبیر علمی چهارمین كنگره ملی ادبیات پایداری ادامه داد: بزرگترین حركت این كنگره این است كه بگوییم ما هویت داریم و مباحثی مربوط به بیداری اسلامی، هویت در بخش های مختلف، ادبیات پایداری و جایگاه زنان، ادبیات پایداری كودكان و نوجوانان، ادبیات در ابعاد جهانی و ارتباطات مجازی و جایگاه ادبیات پایداری در آموزش كشور از محورهای اصلی این همایش است.

امیری خراسانی افزود: اولین ورودی دانشجویان ما در رشته ادبیات مقاومت در مقطع كارشناسی ارشد نیمسال مهر سال 87 با پذیش هفت نفر بود كه در دوره های بعدی این پذیرش ها 9، 6، 7 و امسال 12 نفر بوده است و تاكنون 16 نفر از آنها دانش آموخته شده اند.

دبیر علمی چهارمین كنگره ادبیات پایداری بیان كرد: همچنین كانون دانش آموختگان دانشجویان رشته ادبیات پایداری را راه اندازی كرده ایم.ك/2

7443/8154/2624