به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، 'محمد ابراهیمی' روز چهارشنبه در نخستین هماندیشی علوم و فناوری زیستفضایی كشور افزود: دستیابی به فناوری اعزام انسان به فضا از جمله طرحهای مهمی است كه در تمام سندهای بالادستی مرتبط از جمله سند جامع توسعه فضا و نقشه جامع علمی كشور مورد توجه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان كرد : در طرح كلان اعزام انسان به فضا قدرت حمل سه فضانورد در روز دیده شده است كه در مراحل اولیه تنها یك فضانورد در هر پرتاب به فضا اعزام می شود.
ابراهیمی افزود : كسب اقتدار و قرار گرفتن در زمره قدرتهای فضایی جهان ، ایجاد غرور ملی و نمایش پیشرفتهای علم و فناوری، تربیت نیروی انسانی در حوزه هوا فضا، ایجاد اهرم بازدارنده در مقابل تهدیدهای دشمنان و بررسی ادامه حیات بشر در فضا جزو مهمترین اهداف عمومی طرح كلان اعزام انسان به فضا است .
ابراهیمی ادامه داد: همچنین اعزام یك یا دو فضانورد آموزشدیده از ایران و بازگشت ایمن و سالم آنها از دیگر اهداف مهم این طرح است.
وی دستیابی به فناوریهای كلیدی كاوش فضایی، ایجاد زمینه برای تحقق طرحهای كلان ملی نظیر ایجاد آزمایشگاهها، سفر به ماه و اكتشاف كیهان را از دیگر اهداف طرح ملی اعزام انسان به فضا دانست .
نخستین هماندیشی علوم و فناوری زیستفضایی كشور امروز - چهارشنبه - در پژوهشكده سامانه های فضانوردی سازمان فضایی ایران برگزار شد.
علمی(3)**9190**1581
رييس پژوهشكده سامانه هاي فضانوردي خبر داد:
حمايت ويژه رييس جمهوري از طرح كلان اعزام انسان به فضا
۱۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۰۴
کد خبر:
80573294
تهران- رييس پژوهشكده سامانه هاي فضانوردي سازمان فضايي ايران از حمايت ويژه رييس جمهوري از طرح كلان اعزام انسان به فضا خبر داد وگفت : اين طرح تا 10 سال آينده اجرايي مي شود ومرحله نخست آن امسال با پرتاب كاوشگر حامل ميمون پيشگام آغاز شد.