در این نمایشگاه كه در بوستان محمدیه این شهرستان دایر شده است بیش از یك هزار و 600 اثر دستی هنرمند بوكانی'عثمان رحمان زاده' معروف به پدر ژپتوی ایران با موضوع زندگی روزمره مردم مناطق كردنشین در معرض دید عموم قرار داده شده است.
در این نمایشگاه مجسمههای كوچك چوبی از آداب و رسوم مردم كردستان كه از چوب چنار و با ضرافت خاصی درست شده است دیده می شود.
عروسی كردها و رقصهای دستهجمعی آنها، بازیهای سنتی و بسیاری آداب و رسوم دیگر، واقعه دلخراش بمباران شیمیایی حلبچه توسط رژیم بعثی صدام، شخصیتهای نامدار از جمله استاد حقیقی، ماموستا هه ژار، شهریار و فردوسی از دیگر آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه است.
عثمان رحمان زاده، هنرمند مجسمه ساز ساكن روستای 'ناچیت ' بوكان، از سن 10سالگی به ساخت آثار چوبی و گلی روی آورده و تاكنون توانسته یك هزار و 600 اثر هنری منحصر به فرد را خلق كند.
این هنرمند آثار خود را تاكنون در شهرهای مختلف ایران از جمله اصفهان، كرمان، شیراز، ارومیه، سنندج، زاهدان، كرمانشاه، ایلام و كردستان عراق به نمایش گذاشته است.
در این نمایشگاه همچنین ماكت هایی از آثار و ابنیه های تاریخی همچون مسجد حمامیان، قلعه سردار و تخت سلیمان، ساخته یكی دیگر از هنرمندان این شهرستان به نام 'كمال عزیزی' به چشم میخورد.
این نمایشگاه دومین سال متوالی است كه با كمك شورای شهر و شهرداری بوكان برای مهمانان نوروزی در بوكان گشایش می یابد.
7510/584/581
بوكان، مهاباد - به مناسبت فرارسيدن سال نو و به منظور آشنايي مهمانان نوروزي با آداب و رسوم مناطق كردنشين غرب كشور نمايشگاه مردم شناسي بوكان روز سه شنبه گشايش يافت.