مهدی نیك پی” روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر بخش عمده ای از حمل و نقل كالاهای ترانزیتی به عراق از مرز تجاری شلمچه انجام می شود .
مدیر عامل منطقه آزاد اروند افزود: امكان حمل و نقل تركیبی كالا به كشور عراق از مرز شلمچه یكی از پتانسیل های این منطقه است .
وی با اشاره به پتانسیل منطقه تجاری شلمچه جهت تبدیل شدن به بندر خشك گفت: تمركز ادارات گمرك، بانك و سایر سازمان های مستقر در شلمچه و همچنین وجود ریل قطار و جاده در كمترین فاصله زمانی یكی دیگر از مزیت های محدوده شلمچه است .
مهدی نیك پی ضمن ارزیابی مثبت از حضور ستاد توسعه اقتصادی ایران و عراق در منطقه آزاد اروند خواستار عملیاتی شدن وعده ها و قول های داده شده از سوی مسوولان در خصوص مصوبات جلسات شد .
وی ادامه داد: با توجه به موقعیت ویژه استان بصره عراق و هم مرز بودن استان خوزستان با این استان ، باید از ظرفیت های منطقه آزاد اروند جهت حضور اقتصادی در كشور عراق بهره برد .
نیك پی اظهار داشت: لازم است زیرساخت های شلمچه به عنوان یكی از اولویت های اساسی كشور در بحث مرز تجاری تكمیل شود .
وی خواستار توسعه و اتمام پایانه مرزی شلمچه، حل مشكلات بازارچه مرزی و حمل یك سره كالا از شلمچه به عراق شد.
شلمچه در 16 كیلومتری غرب خرمشهر واقع شده است.
ك /3
7100/641
مرز تجاري شلمچه يكي ازاولويت هاي اقتصادي كشوردر ارتباط باعراق است
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۸:۵۵
کد خبر:
80645945
خرمشهر- دبير ستاد توسعه اقتصادي ايران و عراق و هيات همراه ضمن بازديد از توانمندي هاي صادراتي و اقتصادي منطقه آزاد اروند در مرز ترانزيتي شلمچه گفت: مرز تجاري شلمچه يكي از مهم ترين مرزهاي اقتصادي جمهوري اسلامي ايران در ارتباط با عراق است .