۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۳۸
کد خبر: 80657007
T T
۰ نفر
حضور در مسابقات آسيايي و جهاني مهم ترين برنامه فدراسيون گلف است

تهران - رييس فدراسيون گلف، مهم ترين برنامه امسال اين نهاد را حضور در مسابقات قهرماني آسيا در رشته گلف در چين ، مسابقات قهرماني جهان در رشته ميني گلف در آلمان و مسابقات جهاني وودبال در تايلند بيان كرد.

به گزارش ایرنا، 'كیكاووس سعیدی' امروز (سه شنبه) در نشست خبری با حضور 'هری زرووس' مربی بین المللی اعزامی از سوی مركز جهانی گلف (P&A) برگزار شد، به تشریح عملكرد فدراسیون گلف در دو سه سال گذشته و برنامه های آینده این نهاد پرداخت.

سعیدی گفت: از ابتدای حضور در فدراسیون گلف، اساس كار را برنامه محوری و برنامه مداری قرار دادیم.

با تدوین برنامه میان مدت چهار ساله سعی كردیم راهكارهای پیشرفت گلف را در كشور در محورهای مختلف توسعه ای مورد بررسی قرار دهیم و با تصویب وزارت ورزش و جوانان حركتمان را براین اساس آغاز كردیم.

وی گفت: فدراسیون گلف دستاوردهای خوبی داشته است و امیدواریم این روند ادامه یابد.

سعیدی افزود: بعد از هشت سال غیبت، در دو دوره مسابقات جهانی گلف حضور یافتیم و هشت پله صعود در رده بندی جهانی داشته ایم.

سعیدی، كسب ریاست كرسی كنفدراسیون مینی گلف آسیا توسط رییس انجمن مینی گلف ایران، واگذاری مسوولیت توسعه وودبال خاورمیانه در اجلاس مالزی، آغاز به كار عملیات اجرایی احداث دو زمین استاندارد گلف توسط بخش غیردولتی و با حضور وزیر ورزش و جوانان را از جمله دستاوردهای این فدراسیون بیان كرد.

وی، 16 اعزام برون مرزی، برگزاری مسابقات لیگ برتر با حضور 10 تیم، دسته یك با حضور هشت تیم و نیز لیگ زنان با حضور هفت تیم و حضور مربی بین المللی P&A را از دیگر اقدامات فدراسیون گلف برشمرد.

سعیدی در خصوص عملكرد این نهاد به انجام 31 سفر استانی برای بررسی مشكلات و مسایل گلف استان ها و ملاقات با استانداران و شهرداران كلانشهرها اشاره كرد و گفت: ما میزبانی مسابقات مینی گلف 2014 آسیا را كسب كردیم.

وی، آموزش وودبال و راه اندازی این رشته در پنج استان، حضور در مسابقات جهانی وودبال برای اولین بار و اخذ گواهینامه مدرسی وودبال توسط دو نفر از مربیان ایرانی و تصویب اساسنامه انجمن وودبال ایران توسط فدراسیون بین المللی گلف را از فعالیت های این مجموعه در رشته وودبال ذكر كرد.

سعیدی با اشاره به برگزاری جام دیپلمات ها با حضور 25 كشور در ایران گفت: در بخش نرم افزاری نیز بخش انگلیسی زبان سایت گلف ایران راه اندازی شد.

وی، همچنین به راه اندازی و بهره برداری از چهار زمین استاندارد مینی گلف، برگزاری كلاس های آموزشی و توجیهی در سطح استان ها و برگزاری كلاس های مربیگری برای مردان و زنان اشاره كرد و گفت: تجهیزات تخصصی گلف در یك مرحله بین استان ها انجام شده و مرحله بعدی نیز به زودی انجام خواهد شد.

سعیدی خاطرنشان كرد: حضور مربی بین المللی و طراز اول گلف كه سرمربیگری تیم ملی گلف بلغارستان را در كارنامه خود دارد، پس از رایزنی های متعدد با مسوولان R&A حاصل شد.

رییس فدراسیون گلف با اشاره به برگزاری مسابقات زنان و مردان در رده های سنی جوانان و بزرگسالان افزود: مسابقه های مینی گلف زنان و مردان را در اردیبهشت ماه برگزار كردیم.

وی، مهم ترین برنامه امسال این فدراسیون را حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در رشته گلف در چین، حضور در مسابقات قهرمانی جهان در رشته مینی گلف در آلمان و مسابقه های جهانی وودبال در تایلند بیان كرد.

به گفته سعیدی در همین زمینه، اردوهای تداركاتی تیم های ملی برگزار خواهد شد.

وی افزود: توسعه وودبال در سطح سایر استان های كشور نیز مد نظر است.

سعیدی گفت: حضور تیم های لیگ برتری در تورنمنت های معتبر بین المللی در صورت موافقت شورای برون مرزی انجام خواهد شد.

به گفته سعیدی، برنامه آموزشی كه پایان و اساس ارتقای سطح كیفی گلف است، استمرار خواهد داشت.

رییس فدراسیون گلف در خصوص سابقه این رشته ورزشی در ایران گفت: گلف در ایران 96 سال سابقه فعالیت دارد و 22 سال است كه دارای فدراسیون شده است.

وی گفت: در این سال ها تلاش هایی برای پیشرفت گلف در كشور صورت گرفته اما از لحاظ دسترسی به زمین استاندارد گلف در مضیقه هستیم، فقط یك زمین گلف داریم كه مطابق استاندارد روز نیست و نمی توانیم مسابقات بین المللی برگزار كنیم.

وی با انتقاد از رویكرد برخی از اهالی ورزش و رسانه ها گفت: این رویكرد، گلف را ورزشی لوكس و ورزش متمولین می داند كه رویكرد مناسبی نیست. در حالی كه گلف به بازی های المپیك راه پیدا كرده و در اروپا، در زمین های گلف به روی همه باز شده است.

وی افزود: فدراسیون گلف با توجه به محدودیت ها با نگاه روبه جلو سعی دارد از این موانع و محدودیت ها عبور كند. روند برنامه سازی و تنظیم برنامه بر همین منوال بوده است. راهبرد در نظر گرفته شده استفاده از همه ظرفیت های موجود است.

رییس فدراسیون گلف گفت: ما تلاش می كنیم حتی با فقدان زمین مناسب گلف، اردوهای تداركاتی در كشورهای دیگر برگزار كرده و ملی پوشان را به تورنمنت ها اعزام كنیم. در همین راستا 16 اعزام برون مرزی داشته ایم.

بحث آموزش كه از كارهای پایه ای است، دانش افزایی مربیان و به هنگام سازی دانش مربیان و اصلاح سطح مهارتی ملی پوشان در این برنامه های آموزشی صورت می گیرد.

وی، همچنین خاطرنشان كرد: استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از كشور نتایج خوبی داشته است. با شناسایی یكی از همین استعدادها كه ساكن آلمان است او را در قالب تیم ملی به كار گرفتیم كه نتیجه خوبی داشته است.

سعیدی در مورد حمایت های وزارت ورزش و جوانان گفت: حمایت های خوبی از فدراسیون گلف شده است. با وجود محدودیت های بودجه توانستیم بخش قابل توجهی از برنامه هایمان را محقق كنیم.

سعیدی گفت: كاهش فاصله ما با گلف دنیا، زمانبر است و زحمت دارد. در مسابقات تركیه چهار پله صعود كردیم و بلغارستان را پشت سر گذاشتیم. در حالی كه در مسابقات مالزی در سال 2002 رتبه 62 را به صورت مشترك با عربستان سعودی در رده آخر بدست آوردیم. در حال حاضر هشت رده صعود كرده ایم.

وی در خصوص بازی های المپیك 2016 ریودوژانیرو نیز گفت: 30 كشور در رشته گلف در این بازی ها شركت خواهند كرد. قاره آسیا برای المپیك هفت سهمیه دارد. رتبه ما در آسیا 17 است كه با 10 پله صعود می توانیم به المپیك راه یابیم. آسیا جزو حوزه های مطرح گلف است. كار با وجود تیم های كره جنوبی، استرالیا، مالزی، ژاپن، هندوستان و پاكستان سخت است و باید اهتمام جدی به این مساله داشته باشیم.

وی در خصوص جذب مربی خارجی گفت: در صورت فراهم شدن شرایط مالی، مربی بین المللی استخدام خواهیم كرد. در غیر این صورت با مربیان مقطعی و حضور در میادین بین المللی ادامه می دهیم.

وی در پایان یادآور شد: جام رسانه ها در رشته گلف امسال نیز برای دومین بار برگزار می شود.

ورزشی (3). ** 1584 ** 1589
۰ نفر