به گزارش ایرنا، فریدون حسنوند روز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: با توجه به اهمیت و جایگاه منطقه ویژه اقتصادی بوشهر، ضرورت توسعه این منطقه در دستور كار قرار گرفت كه پس از مطالعات و بررسیهای لازم دو هزار و700هكتار از اراضی ساحلی بوشهربرای این منظورانتخاب شد.
وی اضافه كرد: بندر بوشهر دارای ویژگیهای منحصر به فردی در امر توسعه تجاری و اقتصادی است كه باید این فرصت ها را احیا كرد.
استاندار بوشهرگفت: دسترسی آسان به اسكله صادرات پایانه مواد معدنی به منظور ورود مواد اولیه در كم ترین زمان ممكن، امكان ایجاد كریدور ترانزیت كالا و مراكز نگهداری مواد نفتی و شیمیایی از مزایای طرح توسعه منطقه ویژه اقتصادی بوشهر است.
وی یادآورشد: با افزایش محدوده منطقه ویژه اقتصادی بوشهر علاوه براین كه موجب سهولت دسترسی این منطقه به دریا می شود زمینه توسعه ترانزیتی بوشهر نیز گسترش مییابد.
حسنوند بیان كرد: با توسعه محدوده منطقه ویژه اقتصادی بوشهر امكان ایجاد توسعه زیرساخت در بخشهای دریایی،
اماكن توریستی، خدماتی و پسكرانه بندری فراهم می شود.
وی ادامه داد: با محقق شدن این مهم ساخت شناور در این محدوده كه از خواستههای دیرینه صعنتگران بوشهری برای توسعه تجارت در بوشهراست به ثمر مینشیند.
استانداربوشهر اظهار كرد: بندر بوشهر با اجرای طرح توسعه، ظرفیت بسیار مناسبی برای انجام امور بندری و دریایی پیدا میكند.
وی یادآور شد: همچنین این امر باعث افزایش میزان تخلیه و بارگیری در بندر بوشهر و توسعه فعالیتهای منطقه ویژه اقتصادی می شود.
حسنوند ادامه داد: با فراهم كردن زمینه حضور سرمایهگذاران در استان بوشهر، علاوه بر رونق فعالیتهای اقتصادی، زمینه عمران و آبادانی استان نیز پیش از پیش فراهم میشود.
استانداربوشهر گفت: وجود امكاناتی چون مرزهای آبی طولانی به همراه تاسیسات مجهز بندری، صنایع عظیم دریانوردی و امكانات توسعه آنها، فرودگاه بین المللی، ارتباط منظم و سابقه طولانی با كشورهای حوزه خلیج فارس، جذب سالیانه پنج هزاردانشجو در مراكز عالی آموزش استان سبب شده تا توسعه بخش صنعت و تجارت به عنوان محوری ترین اقدام برای ایجاد اشتغال و توسعه استان به حساب آید.
حسنوند افزود: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بوشهر نه تنها زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف استان و استان های همجوار را فراهم می آورد بلكه به روند توسعه پردازش صادرات نیز كمك می كند.
وی اظهار كرد: همچنین توسطه منطقه ویژه اقتصادی بوشهر می تواند با برخورداری از امكانات یاد شده، زمینه های جذب سرمایه گذاری كشورهای حوزه خلیج فارس و در نهایت افزایش صادرات غیرنفتی را فراهم آورد.
حسنوند شتاب و آسان سازی دستیابی به كالا، فراهم كردن تسهیلات لازم برای خریداران عمده داخلی و خارجی به كالاهای مورد نیاز خود در این مناطق، نزدیكی بازارهای تجاری منطقه ای و توسعه تجارت خارجی كشور، جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و افزایش تولید داخلی و توسعه صادرات غیر نفتی را از جمله اهداف مناطق ویژه اقتصادی عنوان كرد. ك/2
629/539
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: محدوده منطقه ويژه اقتصادي بوشهر با واگذاري دو هزار و700هكتار از اراضي ساحلي بوشهر به اين محدوده اقتصادي گسترش مي يابد.