۱۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۰۱
کد خبر: 80730793
T T
۰ نفر

توليد شيريني هاي خرمايي با ويژگي افزايش مقاومت

۱۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۴:۰۱
کد خبر: 80730793
توليد شيريني هاي خرمايي با ويژگي افزايش مقاومت

تهران- يك شركت توليد كننده شيريني هاي خرمايي در كشور اقدام به طراحي محصول شيريني خرمايي كرده است كه با دارا بودن پتانسيل هاي لازم نياز تغذيه اي مصرف كنندگان در زمان روزه داري را فراهم كرده و روزه داري را آسان مي كند.

علی زهتاب، مدیرعامل شركت دانش بنیان طلوع سلامتی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: مصرف خرما در كنار كربوهیدرات و محصولات آردی موجب می شود، در طول روزه داری، كربوهیدرات به آرامی در بدن آزاد شده و انرژی لازم برای فعالیت روزانه بدن تامین و بدن یكباره دچار افت قند نشود.

وی افزود: بهترین رژیم غذایی در ماه مبارك رمضان، رژیمی است كه حاوی مایعات و قندهای ساده و قابل جذب سریع باشد چرا كه در زمان افطار قند خون در پایین‌ترین حد خود قرار دارد كه می‌تواند یكی از علل سردردهای نزدیك افطار باشد و‌ با داشتن رژیم غذایی حاوی خرما می‌توان از ضعف پیش از افطار جلوگیری كرد.

این كارشناس خاطرنشان كرد: به منظور حفظ ارزش تغذیه‌ای شیرینی‌های خرمایی، مواد طبیعی در این محصول به كار رفته و در آن از هیچ گونه مواد نگهدارنده‌ای استفاده نشده، تا با در نظر گرفتن نیاز روزانه هر فرد به غذای سالم و حفظ مواد طبیعی موجود در آن، این محصول بتواند سهم بزرگی در جلب رضایت و سلامت مصرف كنندگان ایفا كند.

وی گفت: این شیرینی حاوی خرمای طبیعی است و در این محصول از تمامی مواد طبیعی و مفید از جمله خرما ،‌آرد گندم ،دارچین، ‌هل و گلاب استفاده شده كه از نظر ارزش تغذیه ای اكثر نیازهای روزانه بدن را تامین می كند و به همراه كربوهیدارت می تواند منبع انرژی مناسبی در ایام ماه رمضان برای روزه داران و ورزشكاران محسوب شود.

وی خاطر نشان كرد: شیرینی های خرمایی سرشار از املاح آهن، پتاسیم، گوگرد،‌ مس و ‌كلسیم و ویتامین های A,B,B2,Cو اسید فولیك استو مصرف آن به همراه یك لیوان شیر در وعده افطار یا سحر می تواند وعده مناسب و كاملی برای هر فرد روزه دار و در هر شرایط سنی باشد .

علمی(4)**9190**1599
۰ نفر