به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، 'حلیم كوتی' سطح زیركشت انگور در استان خوزستان را دو هزار و 140هكتار عنوان و پیش بینی كرد از این میزان سطح زیركشت 9 هزار و 360تن محصول برداشت شود.
وی میانگین برداشت انگور را در هر هكتار پنج تن و 200كیلوگرم عنوان كرد و افزود: به علت بارور شدن باغات جدید و انجام امور اصلاحی در باغات قدیم ، باردهی تاكستان های استان امسال نسبت به پارسال حدود 80درصد افزایش داشته است.
بیشترین سطح تاكستان های استان خوزستان در مناطق اهواز ، ایذه ، شادگان ، آبادان ، دزفول و رامهرمز متمركز می باشد.
ارقام انگور در استان خوزستان اكثرا' از نوع سلطانی ، عسكری ، یاقوتی و شاهرودی می باشد.
مجموع تولیدات زراعی ، باغی ، دامی و شیلاتی در استان سالانه حدود 2/14میلیون تن می باشد.
استان خوزستان با تولید سالانه 13درصد محصولات زراعی و باغی ، جایگاه نخست را در كشور دارا می باشد.
گندم ، برنج ، ذرت ، نیشكر ، حبوب ، خرما ، انواع مركبات ، زیتون و دانه های روغنی و صیفی جات از تولیدات مهم استان خوزستان به شمار می رود.ك/2 646
اهواز- مدير امورباغباني سازمان جهادكشاورزي خوزستان گفت: برداشت انواع انگور از تاكستان هاي استان كه از ابتداي تيرماه شروع شده تا پايان شهريور ادامه خواهد داشت.