علی میرزابیگی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این شیوه افراد كلاهبردار از طریق تماس با آژانس های تاكسی تلفنی یا صنف رستوران ها و اغذیه فروشی ها سفارش كالا را به صورت تلفنی می دهند تا صنف مذكور آن را به آدرس خریدار ارسال كند.
وی ادامه داد: قبل از ارسال كالا برای پرداختن وجه آن شماره حساب یا كارت عابربانك صاحب كالا یا راننده آژانس را مطالبه تا وجه آن را واریز كنند و حتی از فروشنده درخواست می كنند به یكی از عابربانك های عضو شتاب مراجعه و شماره كارت یا حساب خود را از طریق انتخاب منوی غیر فارسی برای دریافت وجه كالا وارد كند.
دادستان گفت: به محض این اقدام و به لحاظ ناآشنایی كامل كاربر متاسفانه فرد كلاهبردار مبادرت به برداشت كل موجودی حساب وی می كند.
دادستان زرند اضافه كرد: برخی دیگر از سوءاستفاده كنندگان با توجه به این موضوع و با وعده دروغ مبنی بر اینكه صاحب حساب جایزه برده است، اقدام به كلاهبرداری كرده و از شخص صاحب حساب خواسته اند به منوی انگلیسی رفته و كارهای لازم را برای انتقال جایزه خود كه به صورت ارزی است انجام دهد تا انتقال وجه صورت گیرد.
وی تاكید كرد: مردم باید اطلاعات و آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهند تا فریب برخی سوء استفادهگران را نخورند.
وی با اشاره به نحوه كلاهبرداری سارقان از طریق دستگاه های خودپرداز گفت: افرادی با روابط عمومی بسیار بالا و با گفته های بسیار تحریك كننده و با شیوه های خاص خود، اصناف، شركت ها، سازمان ها و حتی افراد عادی را فریب داده و به بهانه واریز پول به حساب آنان، افراد قربانی را به پای دستگاه های خودپرداز می كشانند.
میرزابیگی افزود: در این رابطه چندین فقره پرونده توسط مالباختگان در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زرند تشكیل شده كه در مرحله تحقیقات است.
وی گفت: بسیاری از مردم به دلیل نداشتن آشنایی با زبان انگلیسی یا از روی ناآگاهی اقدام به این كار كرده و ناخواسته پول را از حساب خود به حساب فرد كلاهبردار منتقل كرده اند.
وی تاكید كرد: باید در این گونه موارد به مردم اطلاع رسانی شود كه پرداخت ارزی با این دستگاه ها صورت نمی گیرد و فریب این افراد را نباید خورد.ك/3
7434/8154/2624
زرند - دادستان عمومي و انقلاب شهرستان زرند نسبت به كلاهبرداري برخي افراد با دستگاه هاي خودپرداز هشدار داد و از مردم خواست در اين زمينه مراقب باشند.