۱۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲
کد خبر: 80765828
T T
۰ نفر
استاد مسيحي دانشگاه علامه طباطبائي تهران: صداي اذان لذت بخش ترين نواي زندگي من است

اروميه - استاد مسيحي دانشگاه علامه طباطبائي تهران گفت: صداي ملكوتي اذان بهترين نواي روح بخشي است كه با شنيدن آن آرامش سراسر وجودم را فرا مي گيرد.

پرفسور 'شموئیل داوید پیرا' روز چهارشنبه در حاشیه مسابقات جام تموز آشوریان جهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: من به كشورهای زیادی سفر كرده ام ولی به جرات می گویم كه هیچ كشوری نمی تواند جای ایران را در اعماق وجودی یك ایرانی پر كند.

استاد رشته آوا شناسی و ادبیات زبان انگلیسی اظهار كرد: من همواره در پاسخ به این سووال كه بهترین مكان و آوای جهان را در كجا یافته ای؟ پاسخ داده ام منطقه كویری و سوزان شمال آفریقا و صدای روح نواز اذان، بهترین مكان و آوایی است كه با دیدن و شنیدن آن می توان به قدرت بیكران الهی پی برده و سجده شكر بجای آورد.

وی ادامه داد: هنگامی كه با ورزش بادهای كویری و رقص شن های روان كویر، تپه های شنی جا عوض كرده و گلهای كوچك و زیبای زیر تپه ها در دل گرم و سوزان كویر نمایان می شوند می توان به عمق وجودی خداوند متعال ایمان آورد.

داوید پیرا كه برای نخستین بار در مسابقات جام تموز شركت كرده است ادامه داد: برگزاری این جشنواره فرهنگی و ورزشی كه در ماه مبارك و پربركت تموز برگزار می شود كار بزرگی است كه با همت و تلاش مسوولان نظام جمهوری اسلامی و انجمن آشوریان ایران و ارومیه در حال برگزاری است.

وی افزود: سلامتی نعمتی است كه در سایه داشتن آن می توانیم در چنین محافلی جمع شده و شاهد اتحاد، همدلی و همبستگی بین انسان ها باشیم و از زیبایی های زندگی لذت ببریم.

وی گفت: برگزاری مسابقاتی در این سطح كار راحتی نیست و حضور یكپارچه آشوریان خارجی و داخلی نشانگر اتحاد و همدلی و ایجاد روابط دوستانه و تاثیرگذار بین آنان است.

وی در ادامه افزود: ایمان به خدا بهترین شاهكار خلقت و شاكر بودن به نعمت های پروردگار از زیباترین خصوصیات انسانی است كه می تواند زندگی دنیوی و اخروی انسان را به سوی موفقیت و سعادت رهنمون سازد.

داوید پیرا گفت: همواره باید به یاد داشته باشیم كه امروز نخستین روز برای سالهای باقی مانده عمرمان است و باید از زندگی نهایت استفاده را ببریم.

وی سلامتی، آزادی و تغذیه را سه نعمت بزرگ الهی برای بندگان عنوان كرد و افزود: هر انسانی به دلیل بهره مندی از نعمات و داده های خداوندی وظیفه دارد در برابر پروردگار متعال شاكر بوده و با این كار به فراوانی نعمت برسد.

7126/583/ 1645
۰ نفر