خودكشی سربازان اسراییلی كه همواره اخبار آن سانسور شده و می شود در سال های اخیر آمار رو به افزایشی داشته است. دو پدیده خود كشی و فرار سربازان عامل تهدید كننده برای ارتش این رژیم است. مقامات اسراییل برای جبران این خسارت تلاش می كنند تا با تشكیل هیات های مشترك با مسیحیان و برگزاری كنفرانسهایی سربازان مسیحی و عرب را در ارتش جذب كنند. طرح پیشنهادی نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای جذب مسیحیان در ارتش با مخالفت روبرو شده است و ادامه حرف و حدیثها در این زمینه، مساله ای بیهوده به شمار می رود كه پاره ای از مشكلات را به همراه خواهد داشت.
** افزایش آمار خودكشی سربازان رژیم صهیونیستی
-------------------------------------
روزنامه عبری زبان 'هاارتص' تصریح كرد، گزارش جدیدی كه توسط مركز اطلاعات و پژوهش های كنست تهیه شد نشان می دهد، تعداد 124 سرباز ارتش اسراییل طی 6 سال گذشته دست به خودكشی زده اند. این گزارش حاكی است نسبت خودكشی در میان سربازان مرد بیشتر از دیگر محافل بوده و 37 درصد از تعداد كسانی كه اقدام به خودكشی می كنند، سربازان تازه وارد به خدمت هستند.
بنا به گزارش روزنامه 'هاارتص' در بیشتر موارد سربازان تازه خدمت خودكشی كرده اند. در این گزارش سازمان های امنیتی رژیم صهیونیستی به این دلیل كه طی سال های گذشته، اطلاعاتی را درباره خودكشی سربازان ارائه نداده و در این زمینه سنگ اندازی كرده اند، به شدت مورد انتقاد قرار گرفته اند.
در گزارش مذكور تصریح شده است حدود 10 سرباز از 100 هزار سرباز در ارتش اسراییل دست به خودكشی می زنند.
داده ها نشان می دهند كه حدود 20 درصد از سربازانی كه اقدام به خودكشی كرده اند، كمتر از 6 ماه در ارتش اسراییل خدمت كرده اند و بیشتر این افراد در خدمت اجباری به سر می بردند.
همچنین این گزارش نشان می دهد كه حدود 110 سرباز كه در ارتش اسراییل خدمت می كردند دست به خودكشی زده اند در حالی كه 13 سرباز زن و یك سرباز مرد كه در دستگاه پلیس نظامی مشغول فعالیت بودند، خودكشی كرده اند.
این گزارش حاكی از آن است كه 110 نفر طی سال های 2007 تا 2011 خودكشی كرده اند، 37 نفر از آنها به عنوان نیروی رزمی و 22 تن از آنان به عنوان پشتیبان جنگجویان خدمت می كردند. بقیه این افراد در پادگان های نظامی مراكز شهری به فعالیت مشغول بودند.
70 نفر از كسانی كه دست به خود كشی زده اند در سرزمین های اشغالی متولد شده اند و 45 نفر از این افراد در خارج از سرزمین های اشغالی به دنیا آمده اند. 25 تن از این افراد در شوروی سابق و كشورهای شرق اروپا متولد شده اند. 10 نفر از این افراد در اتیوپی به دنیا آمده اند و 8 نفر از این افراد مسلمان و از طایفه دروزی بوده اند.
بنا بر این گزارش، مدت خدمت این افراد متفاوت است. 27 نفر از این سربازان بعد از گذشت كمتر از 6 ماه از خدمت خودكشی كرده اند و 22 نفر از این افراد نیز بین 6 ماه و تا یك سال خدمت كرده بودند كه دست به خودكشی زدند. تعداد كسانی كه بیش از یك سال و كمتر از دو سال اقدام به خودكشی كردند 29 نفر بوده است و 29 نفر دیگر از این گروه از افرادی بودند كه به مدت 2 الی 3 سال در ارتش صهیونیستی خدمت كرده بودند و سپس دست به خودكشی زدند. 26 نفر از سربازان هم بعد از گذشت سه سال از خدمتشان، خودكشی كردند.
** خودكشی عامل اصلی مرگ و میر سربازان رژیم اسراییل
----------------------------------
بنا به گزارش پایگاه رسمی 'بنی عدوان'، اطلاعات حاكی است كه خودكشی در میان سربازان اسراییل به ویژه در سال اول خدمت اجباری خطری بزرگ تلقی می شود و این امر از عملیات نظامی هم خطرناك تر است.
بنا بر اطلاعاتی كه از سوی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی ارائه شد؛ پدیده خودكشی عامل اصلی مرگ و میر میان سربازان اسراییل از سال 2003 است. به طوری كه در طول این مدت 43 نفر خودكشی كردند. این در حالی است كه در طول همین مدت 30 نفر در خلال عملیات نظامی در میدان جنگ كشته شدند.
بنا بر اطلاعات ارتش رژیم اسراییل با وجود اینكه مقامات و افراد مسوول تلاش می كنند تا جلو این پدیده گرفته شود و عوارض روانی مسبب آن شناخته شده و با فراهم كردن زمینه های پیشگیری از تعداد كسانی كه دست به خود كشی می زنند كاسته شود، اما هر ساله بیش از سی نفر دست به خود كشی می زنند.
طبق گزارش این رسانه تحقیقاتی كه از سوی دكتر 'بردین كتسیر' در دانشگاه 'بار ایلان' انجام شد نشان می دهد فشارهای ناشی از خدمت نظامی بعد از دوری از خانواده باعث بر هم خوردن ساختار روانی فرد می گردد.
این تحقیق نشان می دهد كه ترس شدید، شكست و ناامیدی، بی ثباتی در حالات عاطفی-احساسی، باعث افزایش احتمال خودكشی می شود.
** بحران روحی در میان سربازان اسراییلی
----------------------------------------------
روزنامه 'الاهرام' مصر در مقاله ای به قلم 'ابراهیم جمال' پژوهشگر متخصص در امور رژیم اسراییل نوشت؛ پدیده خودكشی در صف ارتش رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.
این پژوهشگر مصری می گوید: ادامه خودكشی در ارتش رژیم اسراییل حاكی از وجود بحران روحی عمیق در میان سربازان است كه تشكیلات نظامی برای آنها به وجود آورده اند.
'اشلون ادرت' نویسنده صهیونست نیز در روز نامه 'یدیعوت احرونوت' نوشت حدود 500 نفر سالانه در میان شهروندان اسراییل دست به خودكشی می زنند كه در میان این افراد، سربازانی نیز وجود دارند. وی افزود: اسراییلی ها تلاش می كنند تا اخبار مربوط به خودكشی ها را سانسور كنند.
این نویسنده صهیونیست اعتراف كرده است كه در سال 2012 حدود 14 نفر خودكشی كرده اند. ادرت گفت كه آگاهی كاملش از تشكیلات نظامی اسراییل باعث شده است تا وی این مساله را درك كند كه خودكشی سربازان اسراییلی یك امر تصادفی نیست و آنها با مصیبت های ناگواری در سیستم نظامی اسراییل روبرو هستند. ارتش نیز تلاش می كند تا از تعداد افرادی كه دست به خودكشی می زنند، كاسته شود.
** جوانان مسیحی در ارتش اسراییل
----------------------------------------
نه تنها پدیده خود كشی از اسبابی بوده كه نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی را به همراه داشت، بلكه بنا به گزارشی كه روز نامه 'هاارتص' منتشر كرد فرار سربازان از ارتش نیز به عاملی نگران كننده برای سردمداران اسراییل تبدیل شده است.
این روزنامه نوشت از هر 6 سرباز یك نفر از ارتش فرار می كنند. طبق آمارهای دستگاه امنیت داخلی اسراییل 16درصد سربازان مرد و 5/7 درصد سربازان زن به دلیل ترس از جانشان از خدمت فرار می كنند.
به نظر می رسد چنین تهدیداتی است كه نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به اندیشه واداشته تا برای جذب سربازان مسیحی و عرب به تكاپو افتد به طوری كه مركز مطالعات 'عكا انلاین'، به نقل از روزنامه هاارتص گزارش داد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستور داده است تا در طول دو هفته آینده هیات مشتركی شامل نمایندگانی از ائتلاف دولت عبری و مسیحیان عرب در سرزمین های اشغالی تشكیل شود تا روند به كارگیری جوانان عرب مسیحی را در ارتش اسراییل و خدمات مدنی به پیش ببرند.
روزنامه هاارتص تصریح كرد: نتانیاهو در حالی این تصمیم را اتخاذ كرده كه روزجمعه با 'ناجی عبید' رییس شورای ارتدكس در یافا الناصره ، 'شادی حلول' سرهنگ ذخیره و 'جبرائیل نداف' از رهبران مسیحی متحد نتانیاهو دیدار داشته است.
روزنامه مذكور افزود: این هیات مشترك كه قرار است به زودی تشكیل شود، وظیفه به خدمت گرفتن مسیحیان فلسطینی ساكن سرزمین های اشغالی 1948 را در ارتش صهیونیستی و حمایت های اداری و قانونی لازم از حامیان خدمت مسیحیان ساكن سرزمین های اشغالی در ارتش رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد. همچنین یكی دیگر از وظایف این هیات تعقیب كسانی است كه از سوی نتانیاهو به عنوان تحریك كنندگان خشونت معرفی می شوند.
این روزنامه به نقل از نخست وزیر رژیم صهیونیستی گزارش داد ' باید به فرزندان گروه های مسیحی اجازه داد تا به ارتش اسراییل وارد شوند و به دفاع بپردازند. شما طرفدار اسراییل هستید و من از شما استقبال می كنم و اجازه نخواهیم داد هیچ عاملی شما را تهدید كند و هركسی كه در صدد ضربه زدن به شما باشد ما با قوانین سختی با او برخورد خواهیم كرد.'
** تلاش های محكوم به شكست
------------------------------------
روزنامه 'الاخبار' لبنان نوشت؛ 'بنیامین نتانیاهو' نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستور تشكیل هیاتی را داده كه ماموریت آن جذب مسیحیان فلسطینی سرزمین های سال 1948 در ارتش رژیم اسراییل است. این هیات شامل نمایندگانی از سوی نتانتاهو و مسیحیان است.
روزنامه عبری زبان 'هاارتص' هم تصریح كرد كه این هیات مشترك كه قرار است به زودی تشكیل شود، وظیفه به خدمت گرفتن مسیحیان فلسطینی ساكن سرزمین های اشغالی 48 را در ارتش صهیونیستی و حمایت های اداری و قانونی لازم از حامیان خدمت مسیحیان ساكن سرزمین های اشغالی در ارتش رژیم صهیونیستی بر عهده دارد.
بنا به گزارش روزنامه الاخبار، قانون رژیم اسراییل درباره خدمت اجباری برای مسلمانان و مسیحیان الزام آور نیست و فقط دروزی ها بنا به قراردادی كه رهبران گروه دروزی در سال های اولیه برپایی این رژیم آن را قبول كردند باید خدمت اجباری انجام دهند.
این روزنامه لبنانی افزود: مقامات رژیم اسراییل هرچند وقت یكبار طرح هایی را برای تشویق جوانان فلسطینی برای به كارگیری در ارتش مطرح می كنند. غالبا این تلاش ها از سوی احزاب و فعالان فلسطینی با مخالفت و شكست روبرو می شود. فعالان، پیاده شدن چنین طرح هایی را باعث شكاف در جامعه فلسطین می دانند.
از زمان برپایی رژیم صهیونیستی، تلاش های مقامات این رژیم در این زمینه با شكست های مواجه شدند و تنها توانستند تعداد اندكی از مسیحیان و مسلمان را در ارتش جذب كنند.
بنا به گزارش الاخبار، شهر ناصر العلیا سال گذشته شاهد برپایی كنفرانسی بود تا جوانان مسیحی تشویق شوند به خدمت نظامی و خدمات مدنی-دولتی این رژیم ملحق شوند.
برپایی این كنفرانس در شهر مذكور باعث ایجاد اختلاف میان مسیحیان شد.
اعراب عضو كنست و شهردار این شهر برپایی چنین كنفرانسی را محكوم كردند و 'جبرائیل نداف' كه به عنوان رهبر معنوی برای جذب مسیحیان در ارتش و همكار برجسته مقامات اسراییل به شمار می رود، مورد انتقاد قرار گرفت. شورای طائفه ارتدكس هم شركت در این كنفرانس را تحریم كرد و با انتشار بیانیه ای اظهار داشت: عرب های مسیحی در اقداماتی كه هدفش ایجاد شكاف و اختلاف در جامعه فلسطین است، شركت نخواهند كرد.
** مخالفت رییس اسقف سبسطی روم
----------------------------------
بنا به گزارش پایگاه خبری 'البوابه نیوز' مصر، 'مطران عطاالله حنا' رییس اسقف های سبسطی روم ارتدكس مخالفت خود را با موضوع به كارگیری عرب ها برای خدمت نظامی در صفوف ارتش رژیم اسراییل اعلام كرده است.
او هرگونه تلاش برای جذب مسیحیان در ارتش اسراییل را اقدامی بیهوده دانست كه باعث به وجود آمدن بسیاری از مشكلات می شود.
وی گفت: مسیحی های عرب در داخل رژیم اسراییل مخالف این مساله هستند و هرگونه تلاشی در این زمنیه به شكست خواهد انجامید.
مطران عطاالله حنا افزود: نهادهای اسراییلی باید بدانند كه مسیحیان عرب فلسطینی علیه مردم خود سلاح به دست نخواهند گرفت و نمی پذیرند در ارتشی كه سرزمین های عربی را اشغال كرده فعالیت كنند.
این اظهارات از سوی رییس اسقف های سبطی روم زمانی مطرح شد كه 'بنیامین نتانیاهو' نخست وزیر رژیم صهیونیستی، تصمیم گرفت هیاتی را برای حمایت از جذب عرب های مسیحی در ارتش رژیم اسراییل ایجاد كند.
پژوهش ** 9278**9241**9130
گروه پژوهش هاي خبري - پديده خودكشي و فرار سربازان رژيم اسراييل، مقامات صهيونيست را به انديشه واداشته تا براي جذب سربازان مسيحي و عرب در ارتش تلاش كنند.