به گزارش ايرنا، حسين گنجي روز دوشنبه در آئين افتتاح هفتمين دوره جشنواره زاگرس نشينان ايران افزود: موسيقي بايد به عنوان عاملي براي تقويت هنر ديني و انسجام ملي مورد استفاده قرار گيرد كه در اين ميان انواع موسيقي رايج در كشور، موسيقي محلي نقش اثرگذاري دارد.
وي موسيقي محلي نواحي ايران را موسيقي پاك و بي آلايش دانست و گفت: اين موسيقي برگرفته از فرهنگ اقوام ايراني است و با توجه به ريشه عميق فرهنگي
مي تواند به اعتلاء و اعتبار هنر موسيقي كشور كمك كند.
گنجي اضافه كرد: اين جشنواره علاوه برتعميق وفاق و همدلي مردمان زاگرنشين ايران زمين، فرصتي مغتنم براي حفظ موسيقي محلي بخش وسيعي از ايران است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ادامه داد: جشنواره موسيقي مناطق زاگرس نشين با پرداختن به آواها و نواهاي بومي تاكيدي بر فصل مشترك اقوام ايراني دارد.
گنجي، توليد آثار فاخر هنري به خصوص در حوزه موسيقي كه از هنرهاي پرمخاطب و اثرگذار است را از مهم ترين راهكار صيانت از ارزش هاي فرهنگي و بومي كشور دانست.
در آيين افتتاحيه هفتمين جشنواره موسيقي زاگرس نشينان ايران از مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كسي حضور نداشت.
به گزارش ايرنا، هفتمين جشنواره موسيقي مناطق زاگرس نشين ايران از چهارم تا ششم شهريورماه با حضور هنرمندان رشته موسيقي از استانهاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اصفهان، چهارمحال و بختياري، خوزستان، فارس، كردستان، كرمانشاه، كهگيلويه و بويراحمد، لرستان، همدان و مركزي در شهر بروجن در حال برگزاري است.
مركز شهرستان بروجن در 62كيلومتري مركز چهارمحال وبختياري قرار دارد.
7361/558/
جشنواره موسيقي زاگرس نشينان عامل پيوند و همدلي اقوام ايراني است
۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۵۵
کد خبر:
80789447
بروجن، شهركرد- مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال وبختياري گفت: برگزاري جشنواره موسيقي زاگرس نشينان ايران عامل در تقويت پيوند و ايجاد همدلي و اتحاد اقوام ايراني در 12 استان زاگرس نشين كشور است.