محمد شفیعی روز جمعه در حاشیه بازدید از نانوایی های گچساران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رعایت نكردن وزن استاندارد نان از سوی نانوایی ها مهمترین دلیل پایین بودن كیفیت نان در این شهرستان و نارضایتی مصرف كنندگان است.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد رقابت بین تولیدكنندگان نان در گچساران، بیان كرد: نظارت مستمر بر واحدهای عرضه كننده نان یكی از بهترین راهكارها برای افزایش كیفیت این كالای اساسی در شهرستان است.
شفیعی با بیان اینكه نان یكی از مهمترین مواد غذایی مورد مصرف روزانه مردم است، خواستار تعامل دستگاه های متولی و مردم گچساران در نظارت بر نانوایی های این شهرستان شد.
وی اظهار كرد: مردم گچساران با گزارش عملكرد نانوایی های این شهرستان به سامانه 124 یاری دهنده مسوولان در شناسایی واحدهای تولیدكننده متخلف نان باشند.
شفیعی از افزایش جرایم نقدی برای نانوایی های متخلف شناسایی شده در شهرستان گچساران خبر داد.
8143/671
گچساران - فرماتدار گچساران گفت: كیفیت نان در برخی از نانوایی های این شهرستان مطلوب و رضایت بخش نیست.