دكتر ذبيح الله غريب سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا،اظهار كرد: لاشه هاي دام كشتار شده پس از نظارت بهداشتي وشرعي ،ابتدا ممهور به مهر بهداشتي دامپزشكي شده وسپس بر روي لاشه برچسب (ليبل) مشخصات توليد الصاق مي گردد.
وي اجراي اين طرح را يكي از اقدامات موثر در افزايش نظارت هاي بهداشتي دامپزشكي عنوان وافزود: نصب پرچسب (ليبل گذاري) لاشه هاي كشتارشده علاوه بر تضمين سلامت گوشت، گام موثري در جلوگيري از كشتار غير مجاز دام وامكان رديابي محصولات وهمچنين دسترسي همشهريان به اطلاعات لاشه ها مي باشد.
مديركل دامپزشكي هرمزگان از برچسب به عنوان شناسنامه گوشت كشتار شده نام برد كه در آن اطلاعات لازم در خصوص نام كشتارگاه، تاريخ توليد (همان كشتار) و تاريخ انقضاي فرآورده ذكر شده است.
دكتر غريب از مصرف كنندگان خواست هنگام خريد گوشت از وجود برچست شناسايي بر روي لاشه هاي دام كشتارشده در كشتارگاهها و گوشت هاي عرضه شده در فروشگاههاي زنجيره اي مطمئن شوند.ك/3
512/668
دامپزشكي هرمزگان:
مردم از خريد گوشتهاي بدون برچسب بهداشتي خوداري كنند
۱۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۷:۴۹
کد خبر:
80810391
بندرعباس- مدير كل دامپزشكي هرمزگان بااشاره به اجراي طرح ليبل گذاري يا همان نصب برچسب شناسايي بر روي لاشه دام هاي كشتار شده در كشتارگاههاي اين استان از مردم خواست از گوشت هاي فاقد اين برچسب ها خودداري كنند.