به گزارش ایرنا،سید صادق رضایی روز شنبه در آیین آغاز به كار چهارمین جشنواره بین المللی قصه گویی رضوی در اصفهان افزود: یك سوم، كتاب الهی قرآن، روایت، قصه و ضرب المثل است.
وی با اشاره به اهمیت قصه و قصه گویی گفت: اگر قصه را از فرآِیند تعلیم و تربیت حذف كنیم، در واقع با مشكلی جدی در پرورش فرزندان مواجه می شویم.
وی اظهار كرد: قصه گویی از یك سو از قدیمی ترین هنرها و از سوی دیگر از جدیدترین هنرها نیز محسوب می شود.
مدیرعامل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان افزود: اصالت قصه و كاركرد تربیتی آن آنقدر بالاست كه تمام ابزارهای جدید بشری را در خدمت گرفته است.
وی، قصه گویی رادیویی، اینترنتی، موبایلی و سایر موارد را از جمله كاركردهای مختلف قصه گویی با ابزارهای مدرن برشمرد.
رضایی هدف كانون را ترویج و نشر فرهنگ رضوی و تاسی گرفتن از زندگینامه امام رضا (ع) در تعلیم و تربیت كودكان عنوان كرد و گفت: نتایج نهایی این جشنواره در اجلاسیه جشنواره امام رضا (ع) ارائه می شود.
مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان اصفهان نیز در این مراسم از ارسال و ارزیابی بیش از چهار هزار اثر قصه گوی در مرحله اول در كانون های پرورش فكری استان ها خبر داد و گفت: از این تعداد سه هزار اثر مربوط به نوجوانان 13 تا 17 سال، بیش از 700 اثر نیز از سوی مربیان كانون و بیش از 50 اثر نیز از طرف قصه گویان آزاد ارسال شده بود.
'حامد عسگری فر'اظهار كرد: در نهایت در این جشنواره 12 نفر از مربیان، پنج نفر از نوجوانان، سه قصه گوی آزاد و 10 قصه گو از كشورهای آلمان، كانادا، هند، آذربایجان، پاكستان، افغانستان، لبنان و فلسطین به اجرا می پردازند.
چهارمین جشنواره بین المللی قصه گویی رضوی به مدت دو روز همراه با اجرای حضوری قصه گویان در مجتمع فرهنگی و هنری فرشچیان برگزار می شود.
پ/510/1042
اصفهان -مدیرعامل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، قصه، قصه گویی، شنیدن قصه و قصه ساختن را امری الهی دانست و گفت: زیباترین قصه ها را خداوند خلق و بیان كرده است.