به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شهركرد، این محقق برای ساخت و آزمایش این كرم، یك سال زمان صرف كرده است.
این اختراع با شماره 70717 در سازمان مالكیت های صنعتی كشور به ثبت رسیده است.
مجری این طرح تحقیقاتی گفت: در ساخت این كرم از عصاره برگ بادام شیرین و تلخ استفاده شده و 10 درصد غلظت این كرم گیاهی از عصاره بادام شیرین و تلخ و 90 درصد غلظت آن نیز از وازلین یا كرم پایه است.
قاسمی با بیان اینكه این نوع كرم مدت یك سال روی زخم های موشهای صحرایی مبتلا به دیابت آزمایش شده، افزود: نتایج آزمایش ها نشان می دهد این نوع كرم در مقایسه با پماد سوختگی شیمیایی رایج به نام 'سیلور سولفا دیازین'، زخم های سوختگی دیابت درجه دو را سریع تر و كامل بهبود می بخشد به گونه ای كه مدت زمان بهبود با كرم شیمیایی 'سیلور سولفا دیازین' 25 روز و با استفاده از كرم گیاهی 21 روز است.
این متخصص گیاهان دارویی افزود: آزمایش های عفونی بر روی لایه های زخم به مساحت 1.5*1.5 سانتیمتر مربع مشخص كرد اثر ضدعفونی و ضد باكتریایی این پماد به علت داشتن تركیباتی نظیر 'تانن و سنول' بیش از كرم با منبع شیمیایی است و علاوه بر این سرعت ترمیم و بازسازی بافت سوختگی هم در این نوع كرم گیاهی بسیار سریعتر است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهركرد، نتایج پژوهشی این طرح در مقاله خارجی داروسازی آمریكای لاتین به چاپ رسیده است.
547/
شهركرد- دكتر'عبدالله قاسمی' محقق و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهركرد نخستین بار در كشور، موفق به تولید كرم گیاهی ترمیمی برای زخم های ناشی از سوختگی بیماران دیابتی شد.