۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۶:۳۸
کد خبر: 80890412
T T
۰ نفر
ادبيات تكراري در بيان حماسه عاشورا  انتقال معنا نمي‌‌‌كند

تهران بزرگ- استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه مجالس روضه‌خواني ابا‌عبدالله(ع) نبايد مداح‌محور شود،گفت: ادبيات تكراري در بيان حماسه عاشورا انتقال معنا نمي‌‌كند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت‌الاسلام و المسلمين عليرضا پناهيان امروز در همايش بصيرت عاشورايي با حضور مبلغان اعزامي از استان قم و تهران در مسجد حضرت اميرالمومنين(ع) با تاكيد بر تازه‌بودن سخنان مبلغان در مراسم عزاداري امام حسين(ع) گفت: تازه ‌گفتن به اين معنا نيست كه اصول دين را كه از ثبات برخوردار است از بين ببريم، همه چيز نبايد فداي نوسازي سخن شود.

وي با اشاره بر صحت و سلامت سخن مبلغان خاطر نشان كرد: دو اصل مهم در اين باره وجود دارد، حرف‌هاي واقعي گفته‌نشده زيادي داريم كه بايد آنها در اين مراسم و اين روزها مطرح شود.

پناهيان ادامه داد: سخنان به گونه‌اي مطرح شود كه شنوندگان حرف‌هاي دين را از زبان شما عميق‌تر و بهتر بفهمند.

وي با تاكيد بر اينكه وجه ادبياتي كلام بايد مورد نظر قرار گيرد، گفت: توليد ادبيات نو نياز جامعه است و مخاطب شما به حرف جديد نياز دارد و عبارات بايد نو و تازه باشد تا بر دل شنونده بنشيند.

وي افزود: ادبيات تكراري انتقال معنا نمي‌كند و تاثير روحي ندارد.

پناهيان با بيان اينكه هر چه داريم از محرم و صفر است، گفت: اكنون جامعه نياز دارد در كنار مراسم روضه‌خواني سخنان ديگري بشنود.

وي خاطرنشان كرد: مفاهيم حماسه ابا‌عبدالله(ع) بسيار كليدي است كه مردم آنها را نمي‌دانند، شما مبلغان بايد با حرف‌هاي نو و تازه آنها را براي مردم بازگو كنيد.

وي پيام اصلي عاشورا را امر به معروف و نهي از منكر دانست و اظهار كرد: پيام عاشورا، عزت و ولايت نيز هست كه تبيين اين دو مقوله در جامعه بر عهده شما مبلغان است.

پناهيان با بيان اينكه در بين جوانان اينطور القا مي‌شود كه ما ملت ماتم هستيم، يادآور شد: ما ملت ماتم نيستيم بلكه ملت افتخار هستيم.

تهرام/7244/7245/
۰ نفر