۲۷ آبان ۱۳۹۲، ۱۹:۰۴
کد خبر: 80909749
T T
۰ نفر
رسانه ها در تقويت فرهنگ مطالعه نقش تاثير گذاري دارند

تهران –ايرنا- مديركل مطبوعات و خبرگزاري هاي داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به نقش تأثيرگذار رسانه هاي مكتوب، ديداري و شنيداري در ارتقاي فرهنگ مطالعه و كتابخواني گفت: رسانه ها نسبت به هم نقش ارجاعي دارند و رسانه ملي، مطبوعات و كتاب با يكديگر پيوندي ناگسستني دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، پدرام پاك آيين روز دوشنبه در آيين تجليل از خبرنگاران وتهيه كنندگان برنامه هاي راديويي و تلويزيوني حوزه كتاب اظهار داشت: مطبوعات و جرايد كشور به دليل تنوع در حوزه هاي مختلف و داشتن جاذبه هاي بصري مخاطبان بيشتري نسبت به بخش كتاب دارند.

وي خاطرنشان كرد: خبرنگاران و روزنامه نگاران حوزه فرهنگي بويژه بخش كتاب بايد در راستاي رشد مطالعه مخاطبان و شكل گيري عادت به مطالعه گام هاي موثري بردارند و يكي از رسالت هاي خطير خبرنگاران حوزه كتاب، تبديل مخاطبان خود به كتابخوانان حرفه اي و مستمر است.

مديركل مطبوعات و خبرگزاري هاي داخلي با اشاره به اينكه همه روزنامه نگاران و اهالي رسانه در فرآيند تقويت فرهنگ مطالعه و كتابخواني نقش بي بديلي دارند، خاطرنشان كرد: خبرنگاراني كه در حوزه روزنامه ها و مطبوعات كشور، وظيفه اطلاع رساني اخبار حوزه كتاب را برعهده دارند سهم و نقش بسزايي نسبت به ساير خبرنگاران در حوزه هاي ديگر دارند و به تعبيري نقش تأثيرگذار خبرنگاران و روزنامه نگاران حوزه كتاب و رسانه به مراتب اثربخش تر از ساير حوزه ها است.

پاك آيين خاطرنشان كرد: خبرنگاران و فعالان رسانه اي حوزه كتاب قطعا در راستاي مديريت كتابخواني نقش بسزايي ايفا مي كنند چرا كه آنها هستند كه با معرفي كتاب هاي تازه و همچنين انعكاس نقد وتحليل كتابهاي مختلف، بسترهاي لازم براي تشويق مردم به كتابخواني و مراجعه به كتاب مورد نظر را فراهم مي كنند.

پاك آيين با بيان اينكه يكي از رسالت هاي خبرنگاران حوزه كتاب، آموختن هنر كتاب خواندن است، افزود: خبرنگاران با قلم توانمند خود مردم را به سمت مطالعه كتاب و خواندن روزنامه سوق مي دهند.

پاك آيين گفت: شناخت يك كتاب خوب و مفيد يكي از وظايف اصلي خبرنگاران حوزه كتاب است.

مديركل مطبوعات وخبرگزاري هاي داخلي، بخش عمده اي از فرهنگ غني كتابخواني و انگيزه مردم به مطالعه را مرهون مديريت فرهنگ كتابخواني توسط خبرنگاران و روزنامه نگاران حوزه كتاب دانست.

وي گفت: قطعا خبرنگاران حوزه كتاب با تجربه اي كه ساليان سال به دست آورده اند مي توانند در چارچوب فرهنگ مطالعه گام هاي موثري بردارند.

وي بر عدم تأخير در رونمايي از برخي كتاب ها تأكيد كرد و گفت: كتاب هايي شايسته مراسم رونمايي هستند كه جامعه واقعا در انتظار توليد آن كتاب باشد و بتواند نيازهاي روحي، تعمق و تفكر مخاطبان خود را به بهترين نحو ممكن برطرف كند.

پاك آيين اظهار داشت: بايد خبرنگاران حوزه كتاب در راستاي رسالت خطير خود كه همان گرايش مردم به كتابخواني وگسترش فرهنگ مطالعه است، طبق فرمايشات مقام معظم رهبري و تأكيد ايشان بر توسعه اين فرهنگ قدم بردارند.

اجتمام (3) **م.د** 1569