به گزارش ايرنا، حسن ابراهيمي سه شنبه شب در نشست كارگروه پژوهشي استان بوشهر افزود: كيفيت بخشي به امور، نتيجه كارهاي پژوهشي است و كارهاي بسيار خوبي در اين زمينه در دانشگاه هاي علوم پزشكي، خليج فارس، سازمان جهاد كشاورزي و شيلات صورت گرفته است.
وي تاكيد كرد: پژوهشها بايد به سمت علمي و كاربردي شدن سوق يابد تا مكمل پژوهشهاي نظري باشد.
مديركل آموزش و پژوهش استانداري بوشهر ادامه داد: بايد از فضاي آزمون و خطا خارج شد زيرا پژوهش يك فرصت و نياز است و نبايد به پژوهش نگاه ويتريني و تزئيني داشته باشيم.
ابراهيمي بيان كرد: تحقيقات و پژوهشهايي كه هماكنون انجام ميشود ممكن است 10 سال آينده به نتيجه برسد و مورد استفاده قرار بگيرد به همين دليل بايد در زمينههاي مختلف كار كنيم و تا رسيدن به نتيجه مطلوب ادامه دهيم.
وي با اشاره به برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان بوشهر درهفته پژوهش افزود: اين نمايشگاه با همكاري مراكز تحقيقاتي برگزار ميشود.
ابراهيمي گفت: همچنين نمايشگاه ارتباط صنعت و كارآفريني نيز با همكاري دانشگاه علمي كاربردي برگزار خواهد شد.
مديركل آموزش و پژوهش استانداري بوشهر با تاكيد بر لزوم تشويق صنعت و ارتباط بيشتر آن با دانشگاه يادآورشد: شان و جايگاه پژوهش بسيار بالاست و اعضا بايد با نگاه فرابخشي و براساس نيازهاي اساسي در حوزه استاني و ملي فعاليت كنند و بايد داشتههايمان را بيشتر كنيم و نقاط ضعف را بپوشانيم.
وي با اشاره به برپايي نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان بوشهر گفت: دستگاههاي برتر پژوهشي استان بوشهر در هفته پژوهش تشويق خواهند شد.
ابراهيمي اضافه كرد: در جشنواره علم تا عمل عملكرد بسيار خوبي داشتيم و در سطح ملي موفقيتهاي بسيار خوبي را به دست آورديم كه جمعي از فرزندان اين استان با كمك پارك علم و فناوري نتايج خوبي گرفتند.
رييس پژوهشكده ميگو نيز در اين نشست گفت: بحث پژوهش نبايد تنها به وزارت علوم ختم شود و بايد به ساير نهادها نيز برسد و شاهد كاربرديشدن پژوهشها باشيم.
خسرو آئينجمشيد اضافه كرد: پژوهشكده ميگو از سال 54 و در حالي كه هيچ دانشگاهي در استان بوشهر وجود نداشت، فعاليت پژوهشي داشته است و بايد عضو كميته پژوهشي استان باشد.
رييس پارك علم و فناوري خليج فارس استان بوشهر نيز گفت: هفته پژوهش در تهران و ساير استانها برنامههاي بسيار خوبي برگزار ميشود و براي موفقيت در اين عرصه، بايد ظرفيتهاي پژوهشي را در سطح ملي ارتقا دهيم.
مهدي محمدي با اشاره به تهيه نقشه علمي كشور، تصريح كرد: بايد تلاش كنيم تا استان بوشهر نيز در طراحي اين نقشه نقش داشته باشد و پارك علم و فناوري در اين زمينه فعال باشد.
رييس پارك علم و فناوري خليج فارس استان بوشهر ادامه داد: 20 درصد درآمد كشور به سمت اقتصاد دانشبنيان ميرود كه دانشگاهها و شركتهاي دانش بنيان در اين عرصه نقشي بسيار مهم دارند.
وي ادامه داد: نخبگان و فعالان حوزه پژوهشي ميتوانند در مرحله شناخت اين نقشه گامهاي موثري بردارند و كميسيون پژوهشي هم در اين زمينه تاثيرگذار است. ك/2
7209/539
بوشهر- مديركل آموزش و پژوهش استانداري بوشهر گفت: تقويت فضاي پژوهشي در دانشگاهها وادارات استان ضروري است و پارك علم و فناوري هم بايد در اين زمينه همكاري بيشتري با نهادها داشته باشد.