به گزارش خبرنگار ايرنا ، 'رمضان كامران پي' روز شنبه در همايش ارتقاي كيفيت آرد و نان شهرستان املش افزود: روزانه در استان گيلان حدود 600 تن نان توليد مي شود كه بخشي از آن از پخت و عمل آوري مناسبي برخوردار نيست.
وي گفت : سه عامل مواد اوليه ( 51 درصد ) ، استفاده از تجهيزات مناسب و رعايت بهداشت ( 17درصد ) و مهارت نانوا ( 32 درصد ) در كيفيت پخت نان موثر است .
وي آموزش نانوايان را مهمترين بخش موثر در ارتقاي كيفيت نان عنوان كرد و افزود : اين آموزش ها توسط سازمان فني و حرفه اي براي نانوايان به طور رايگان ارائه مي شود و نانوايان بايد هرساله با علم روز پخت نان آشنا شوند .
كامران پي افزود : برخورداري از كارت سلامت ، رعايت بهداشت محيط نانوايي ، پخت نان سالم از جمله حقوق مصرف كنندگان است كه بايستي از سوي متصديان نانوايي ها رعايت شود .
مديرعامل شركت غله گيلان گفت : ما مرغوب ترين آرد را در استان گيلان توليد مي كنيم و نانوايان بايد از اضافه كردن سبوس غيربهداشتي به آرد خوداري كنند .
در اين نشست با حضور فرماندار و رييس اداره صنعت ، معدن و تجارت املش مشكلات نانوايي ها و راه هاي افزايش كيفيت پخت نان در شهرستان املش مورد بررسي قرار گرفت .
شهرستان املش با 47 هزار نفر جمعيت، داراي 81 واحد نانوايي است.ك/2
7291/604
رشت - ايرنا - مدير عامل شركت غله گيلان گفت : ساز و كار ارتقاء كيفيت پخت نان در استان فراهم شده و نانوايان بايستي با فراگيري آموزش هاي لازم بر اساس اصول علمي، نان مرغوب را توليد و عرضه كنند.