رئيس دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه سمنان در اين سمينار گفت: با توجه به اينكه علوم شناختي و فناوري هاي آن از حوزه هاي جديد دانش به شمار مي رود و در رشد و توسعه كشور نقش بسزايي دارد، وزارت علوم و فناوري درصدد معرفي، ايجاد و گسترش اين رشته ها در دانشگاههاي كشور است.
'ايمان الله بيگدلي' افزود: دانشگاه سمنان به عنوان سومين دانشگاه كشور بعد از دانشگاههاي، مشهد و اصفهان اين سمينار را برگزار كرد.
وي افزود: با توجه به اينكه رشته علوم شناختي به عنوان يكي از علوم و شاخه هاي علمي نوين و بين رشته اي است، در اين سمينار سعي مي شود تا دانشجويان تحصيلات تكميلي رشته هاي مرتبط شامل روانشناسي، علوم تربيتي، فلسفه، زبان شناسي، مهندسي كامپيوتر ، مهندسي پزشكي ، زيست شناسي و علوم پزشكي با اين حوزه بيشتر آشنا شوند.
رئيس دانشگاه سمنان نيز در اين سمينار گفت: زمينه هاي لازم براي ايجاد رشته علوم شناختي در اين دانشگاه آماده است.
'علي خيرالدين' افزود: تمامي رشته هاي مرتبط با علوم شناختي در دانشكده هاي برق و كامپيوتر ، علوم انساني ، علوم پايه ، و دانشكده روانشناسي اين دانشگاه وجود دارد.
وي اظهار داشت: دانشگاه سمنان در حال داراي 16 هزار و 500 دانشجو، 241 رشته در مقاطع مختلف و 21 دانشكده است.
وي تعداد دانشجويان دكتري را 710 نفر بيان كرد و افزود: دانشگاه سمنان جز معدود دانشگاههاي كشور است كه داراي پارك علم و فناوري است و 120 واحد فناور در مركز رشد آن فعاليت دارند.
رئيس دانشگاه سمنان گفت: زمينه خوبي براي تبديل ايده به محصول و تجاري سازي انها در مركز رشد اين پارك فراهم است.
در اين سمينار 'نيلي' مدير كارگروه پژوهش ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي، ' اختياري' مدير كارگروه آموزش، ترويج و منابع انساني ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي و 'اسداللهي' عضو ارشد كارگروه پژوهش ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي در خصوص حمايت هاي آموزشي و پژوهشي و معرفي اين رشته مطالبي بيان كردند.ك/2
599/608
سمنان - ايرنا - سمينار يك روزه علوم و فناوري هاي شناختي (فرصت ها و تهديد ها) روز شنبه با حضور اعضاي هيات علمي دانشگاهها و دانشجويان تحصيلات تكميلي، در سالن آمفي تئاتر دانشكده علوم پايه دانشگاه سمنان برگزار شد.