'نصرت اله سپهر' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بيشترين صادرات كرمانشاه مربوط به گيوه بوده كه به اقليم كردستان عراق صادر شده است.
وي اظهار كرد: از ميزان صادرات چمداني صنايع دستي استان آمار دقيقي در دست نيست كه به طور قطع ميزان صادرات چمداني ما از صادراتي گمركي بيشتر است.
وي در ادامه به نقش آموزش صنايع دستي در اشتغال استان تاكيد كرد و گفت: هنرمندان و صنعتگران صنايع دستي با استفاده از طرح هاي اصيل، سنتي و بومي و نقش هايي كه از پيشينيان خود به ارث برده اند به توليد محصول مي پردازند به همين دليل اين صنعت ملي نياز به كارشناس خارجي، اقلام وارداتي و فن آوري خارجي ندارد.
وي اظهار داشت: تامين معيشت و درآمد، يكي از علل اصلي روي آوردن خانوارها، بخصوص روستاييان به صنايع دستي است.
وي افزود: برنامه ريزي براي توسعه صنايع دستي و آموزش آن مي تواند سهم چشمگيري در تامين حدود 40 درصد درآمد خانوارها داشته باشد.
سپهر اظهار داشت: هم اكنون بيش از 70 هزار صنعتگر در استان كرمانشاه در 250 رشته مختلف صنايع دستي در حال توليد محصولات مختلف هستند.
وي افزود: از 250 رشته فعال صنايع دستي در استان، 50 رشته بومي محلي است كه توليدات خاصي را در اين زمينه در نمايشگاه هاي داخلي و خارجي عرضه كرده ايم.
معاون صنايع دستي مراث فرهنگي كرمانشاه گفت: هنرمندان و صنعتگران صنايع دستي استان در سالجاري در 50 نمايشگاه داخلي شركت كرده اند.
7456/567
كرمانشاه - ايرنا - معاون اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كرمانشاه گفت: امسال سه ميليون و 800 هزار دلار صنايع دستي اين استان به كشورهاي همسايه صادر شده است.