به گزارش ایرنا، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی روز یكشنبه در این آیین گفت: توسعه و آبادانی روستاها از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است و مردم ولایتمدار ایران اسلامی وظیفه خود را در مقابل امام راحل و ولایت فقیه به خوبی انجام داده اند.
محمدصادق پورمهدی افزود: تعداد جمعیت، فاصله از مركز شهرستان و موقعیت جغرافیایی از ملاكهای تبدیل روستا به شهر است.
وی با اشاره به اینكه پس از این، مشاركت دولتی در برابر خودیاری مردم این شهر دو برابر می شود، گفت: شهرداری جوان قلعه باید طرح هایی كه این شهر را به سوی عمران و آبادی هدایت می كند در اولویت برنامه های خود قرار دهد.
پورمهدی خواستار جذب گردشگر با توجه به گردشگری بودن این شهر و ایجاد زیرساخت های لازم توسط شهرداری برای ایجاد اشتغال در منطقه شد.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین، پیروزی انقلاب اسلامی را موجب فراهم شدن تحولاتی اساسی در عمران و آبادانی كشور اعلام كرد.
مهدی دواتگری افزود: نگاه ویژه به روستاهای كشور و ارایه خدمات زیربنایی مانند آبرسانی، راهسازی و برق به مناطق محروم از ثمرات انقلاب اسلامی است.
وی دامنه توسعه و آبادانی روستاها را فراگیر و گسترده خواند و گفت: خواسته چندین ساله مردم منطقه با ارتقای جوان قلعه به شهر تحقق یافت.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه بخش قلعه چای منطقه ای گردشگری است، گفت: با ارتقای جوان قلعه به شهر، كاستی ها در این بخش برطرف و جذب سرمایه گذار برای عمران و آبادانی این منطقه آسان می شود.
دواتگری خواستار تخصیص اعتبار بیشتر برای شهر جوان قلعه شد و اضافه كرد: ما از دولت تدبیر و امید حمایت كرده و از دولت انتظار داریم در خدمترسانی، عمران و آبادانی این شهر از هیچ تلاشی دریغ نكند.
وی همچنین خواستار ایجاد پاسگاه نیروی انتظامی در این شهر شد و یادآوری كرد: با توجه به وجود 21 روستا در این مسیر، ایجاد پاسگاه نیروی انتظامی در آن باید جزو اولویت ها باشد و در این زمینه موافقت های لازم با فرماندهی ناجا انجام شده كه با اختصاص زمین از سوی شورای اسلامی جوان قلعه، این پاسگاه ایجاد می شود.
فرماندار عجب شیر نیز در این آیین گفت: با توجه به اینكه جوان قلعه در مسیر ارتباطی 22 روستای بخش قلعه چای قرار گرفته و بخشداری قلعه چای نیز در آن واقع شده است، می تواند به روستاهای واقع در این مسیر خدمات ارایه كند.
اژدر علمی افزود: ارتقای روستاها به شهر فقط تغییر چارچوب اداری و تشكیلاتی نبوده بلكه شهروندان انتظار تغییر و ارتقای وضعیت محیط زندگی خود را دارند.
وی اظهاركرد: برخورداری از خیابان، جاده و راه مناسب، مبلمان شهری، سامانه مناسب حمل زباله و خدمات آتش نشانی از كمترین خواسته های ساكنان این شهر است.
فرماندار عجب شیر ادامه داد: مدیران استان باید نسبت به تخصیص و تامین اعتبار شهرهای تازه تاسیس توجه ویژه ای داشته باشند.
علمی یادآوری كرد: طبق آمار سال 90 در جوان قلعه بیش از 167 خانوار با 589 نفر جمعیت وجود دارد كه 283 نفر آنان مرد و 306 نفر زن هستند.
وی گفت: درباره ارتقای روستاهای خضرلو، شیراز و شیشوان به شهر نیز پیگیریهای خوبی انجام شده است.
علمی از نیازهای اصلی این شهر را ایجاد امكانات تفریحی و سرگرمی برای جوانان اعلام كرد و ادامه داد: جوان قلعه فاقد زمین و سالن ورزشی است كه برای ایجاد این امكانات باید مردم و مسوولان با هم همكاری كنند.
با ارتقای روستای جوان قلعه به شهر، شمار شهرهای تابعه شهرستان عجب شیر به دو شهر افزایش یافت.
7485/590/587
عجب شیر، مراغه - ایرنا - آیین ارتقای روستای جوان قلعه از بخش قلعه چای عجب شیر به شهر برگزار شد.