به گزارش ايرنا و به نقل از اعلام روز پنجشنبه وب سايت حوزه نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت، 'رضا همداني' اظهار داشت: در فروردين و ارديبهشت ماه سال جاري 17 هزار و 300 نفر به عمره مشرف مي شوند كه اين رقم نسبت به سال گذشته 15 درصد افزايش يافته مي يابد.
وي ستاد عمره دانشگاهيان را فعال توصيف كرد و افزود:اين ستاد همواره در حال تدارك سفر براي عزيزان دانشگاهي است اما از آنجا كه بايد اين سفرها را در بهترين زمان ممكن برنامهريزي كند، مهلت ثبتنام و مدت سفر اعضاي هيات علمي، استادان و دانشجويان متاهل و مجرد، در ماههاي خاصي از سال تدارك ديده مي شود.
همداني پرهيز از تداخل سفر عمره دانشگاهيان با ايام حج تمتع و امتحانات دانشجويان را دليل انتخاب دو ماه فروردين و ارديبهشت دانست و گفت: تعطيلات فروردين بهترين زمان براي اعزام اساتيد، مدرسان و روساي دانشگاهها است؛ چرا كه در زمانهاي ديگر نميتوانند كلاس و محل كار خود را براي انجام اين سفر تعطيل كنند.
نماينده ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان كشور در مكه اضافه كرد: براي هر دوره از سه ماه قبل در مركز برنامهريزي و جدول آن بسته ميشود. بنابراين استادان و دانشجوياني كه در ابتداي سال 93 به عمره مي آيند، در سال گذشته ثبتنام كردهاند.
وي با بيان اينكه قرعهكشي از ميان حدود 400 هزار متقاضي سفر به عمره با حضور خود دانشجويان انجام ميشود،گفت: در مراسم قرعهكشي علاوه بر رييس ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان، حجتالاسلام والمسلمين قاضيعسكر نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني و همچنين اوحدي رئيس سازمان حج و زيارت نيز حضور مييابند تا از نزديك، صحت و سلامت قرعهكشي را مشاهده كنند.
همداني تاكيد كرد: نتيجه قرعهكشي به تفكيك هر استان، بلافاصله روي سايت لبيك قرار ميگيرد.
وي در پاسخ به سوالي درباره مديريت كاروانهاي استادان و دانشجويان گفت: مديران كاروانها متناسب با اعضاي آن انتخاب ميشوند و نه تنها اين افراد، بلكه روحانيون اين كاروانها نيز بايد داراي تحصيلات عالي و يا استاد دانشگاه باشند. اين موضوع در كاروانهاي دانشجويي، حتي جديتر است و مدير و روحاني بايد در امور جوانان، سابقه كار با اين قشر را داشته باشند.
نماينده ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان كشور در مكه سفر به سرزمين وحي را بسيار ارزشمند خواند و گفت: متقاضيان علاوه بر پرداخت هزينه سفر خود به صورت كامل براي اعزام در صف ميايستند و در قرعهكشي شركت ميكنند و اين امور نشان دهنده اشتياق افراد براي عزيمت به عمره است.
وي با تاكيد بر اينكه فقط شناسه تحصيل دانشجويان براي ما ملاك است، اظهار داشت: عضويت در تشكلهاي دانشجويي، هنرمند بودن و ارتباطات خاص در اعزام افراد هيچ نقشي ندارد. از طرف ديگر، هيچ دانشجويي امكان دو نوبت اعزام را نيز ندارد.
همداني با اشاره به فرمايشات رهبر معظم انقلاب درباره جوانسازي عمره، فعاليت ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان را در همين راستا قلمداد كرد و گفت: عمره دانشجويي ميتواند زمينه تحقق شعار سال مبني بر «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» را فراهم كند.
اجتمام(1)**9190**1436
تهران- ايرنا- نماينده ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان كشور در مكه از افزايش 15 درصدي اعزام اساتيد و دانشجويان به عمره در سال جاري خبر داد.