شهرام ديلمقاني روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: طرح ويژه نوروزي در آذربايجان غربي توسط اكيپهاي بازرسي بهداشتي دامپزشكي به مدت 21 روز براي نظارت بر مراكز عرضه انواع فرآورده هاي خام دامي اجراء شد.
وي ادامه داد: اكيپهاي ستاد طرح تشديد كنترل و نظارت بهداشتي ويژه ايام نوروزي با بكارگيري نزديك به 81 نفر دكتر دامپزشك، بازرسان بهداشتي و نيروهاي فني در قالب 28 اكيپ ثابت و سيار بازرسي بهداشتي دامپزشكي، موفق به بازرسي مراكز عرضه انواع فرآورده هاي خام دامي اعم از گوشت قرمز، گوشت سفيد، تخم مرغ، ماهي و غيره و بازرسي از تعداد 520 رستوران و غذاخوري شدند.
وي اظهار كرد: اين طرح در راستاي كنترل بهداشتي انواع گوشت و فرآورده هاي خام دامي در مراكز عرضه، رستورانها و غذاخوريهاي فعال در ايام تعطيلات نوروزي از 24 اسفند پارسال تا 15 فروردين امسال اجرايي شد.
وي اضافه كرد: تامين سلامت مردم استان و ميهمانان نورزي از مهمترين اهداف تشكيل اين ستادها بوده است.
7125/581
3270 مورد بازرسي از مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي آذربايجان غربي در ايام نوروز انجام شد
۲۶ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۴۱
کد خبر:
81122870

اروميه - ايرنا - مديركل دامپزشكي آذربايجان غربي گفت: سه هزار و 270 مورد بازرسي از مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي استان در قالب طرح ويژه نوروزي انجام شد.