۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۳۳
کد خبر: 81289554
T T
۰ نفر
سهمیه‌بندی در انتخاب برگزیدگان جوان وجود ندارد

تهران - ایرنا - معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان گفت: برگزیدگان جوان جایزه علامه طباطبایی می‌توانند از رشته‌های مختلف علوم انسانی، علوم پایه، پزشكی باشند و هیچ سهمیه‌بندی چه به لحاظ رشته و چه به لحاظ دانشگاهی در انتخاب آنها وجود ندارد.

به گزارش ایرنا دكتر ' سید حسن حسینی' با تاكید بر جایگاه بسیار خوب جایزه علامه طباطبایی در جامعه علمی كشور گفت: جایزه علامه طباطبایی یكی از مهمترین جوایز علمی كشور است كه به استادان و دانشمندان برجسته كشور در حوزه‌های مختلف علمی تعلق می‌گیرد.

وی بیان كرد: از امسال بخش نخبگان جوان نیز به این جایزه افزوده شده است.

حسینی افزود: این جایزه شامل دانشمندان جوانی می‌شود كه سن آنان زیر 4 سال است، اما با وجود سن كم، توانسته‌اند با تحقیقات و پژوهش‌های زیاد به دستاوردها خوبی نایل شوند و از این راه جایگاه علمی خوبی را برای خود رقم بزنند.

وی بیان كرد: این جوانان باید مورد توجه و حمایت قراربگیرند تا بتوانند در پیشرفت علمی كشور تاثیرگذار باشند و روند رو به رشد كشور در عرصه علم و فناوری را سرعت بخشند.

دكتر حسینی با اشاره به این نكته كه در انتخاب نخبگان جوان سهمیه‌بندی برای رشته‌ها وجود ندارد، ادامه داد: این برگزیدگان می‌توانند از رشته‌های مختلف علوم انسانی، علوم پایه، پزشكی باشند و هیچ سهمیه‌بندی چه به لحاظ رشته و چه به لحاظ دانشگاهی وجود ندارد.

معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان درباره نحوه انتخاب و تعداد برگزیدگان جایزه علامه طباطبایی نیز گفت: مانند جایزه اصلی كه به اساتید برجسته كشور اختصاص دارد، در بخش نخبگان جوان نیز، افراد توسط دانشگاه‌ محل خدمت، ریاست دانشگاه، فرهنگستان‌های مختلف و یا ستاد چهره‌های ماندگار به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند و در نهایت نفرات برگزیده از بین این افراد توسط شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان انتخاب و معرفی می‌شوند.

وی یادآورشد: طبق پیش‌بینی انجام گرفته امسال در بخش اساتید برجسته بیست نفر و در بخش نخبگان جوان ده نفر برگزیده خواهند شد.

حسینی در ادامه پیرامون فعالیت‌های معاونت فرهنگی بنیاد ملی نخبگان نیز گفت: برنامه جامع فرهنگی در سال 1390 به تصویب رسید كه به صورت مدون و برنامه‌ریزی شده هر سال برگزار شده و در حال حاضر نیز در سند راهبردی كشور در امور نخبگان برنامه‌های فرهنگی بسیار مفیدی پیش‌بینی شده است.

وی در پایان گفت: بر همین اساس در سال 1393 بیست برنامه در قالب برنامه‌های فرهنگی ملی و تعداد زیادی برنامه منطقه‌ای و بومی تدوین شده كه بخشی از آنها تا امروز به بهترین شكل برگزار شده است. البته تعداد زیادی از برنامه‌های ملی مانند ماه خدا، اردو جهادی و نشست‌هایی با عنوان اخلاق علم، فرهنگ علم، فلسفه علم و... در شهرستان‌ها برگزار می‌شود ولی به جهت گستره مشاركت و پوشش، ملی محسوب می‌شوند.

علمی (1)**9340**1599
۰ نفر