۲۱ شهریور ۱۳۹۳، ۸:۵۹
کد خبر: 81309150
T T
۰ نفر
دولت دست بخش خصوصی را در ساخت و ساز صنعتی باز بگذارد

مشهد - ایرنا - رییس انجمن تولیدكنندگان و فناوران صنعتی ساختمان گفت: دولت باید از كارهای اجرایی و امور حاكمیتی در بخش ساخت و ساز صنعتی كه بخش خصوصی توانایی انجام آن را دارد، خارج شود و این مهم را به بخش خصوصی بسپارد.

به گزارش ایرنا، 'احمد خرم' جمعه شب در همایش دو روزه فناوریهای نوین صنعت ساختمان در تالار صبا مشهد افزود: ورود دولت به همه امور مربوط به ساخت و ساز صنعتی، فعالیت ها را كند كرده و از نظر هزینه و كیفیت، نتایج مطلوبی نخواهد داشت.

وی بیان كرد: طرح جامع ساخت و ساز صنعتی را به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد داده ایم كه در روند تهیه طرح جامع مسكن، این طرح نیز باید مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: براساس این طرح باید در صنعت ساخت و ساز، مدیریت واحد در تعامل با تمامی برنامه های دیگر كشور اعم از برنامه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، صنعتی و... را در كنار هم قرار دهیم.

رییس انجمن تولیدكنندگان و فناوران صنعتی ساختمان با اشاره به اینكه تولید دانش و تكنولوژی سرعت چشمگیری دارد، تاكید كرد: یك لحظه غفلت كشور را از قافله تولید جهانی عقب می اندازد.

خرم خاطر نشان كرد: ایران اولین كشور در خاورمیانه بود كه صنعتی سازی را وارد كرد، اما متاسفانه نتوانست آن را بومی كند.

وی در پایان با اعلام امادگی برای اجرای طرح جامع صنعتی سازی از دولت خواست تا فعالیت هایش را كمتر كرده و كارها را تا حد امكان به بخش خصوصی بسپارد.

رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی نیز در این همایش گفت: تأسیس دفاتر منطقه ای مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی در دستور كار این مركز قراردارد.

'محمد شكرچی زاده' اظهار داشت: افتتاح اولین دفتر منطقه ای تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی در مشهد مقدس نقطه عطفی برای برپایی و فعالیت این دفاتر در سراسر میهن اسلامی است.

وی افزود: در جهان امروز، اهمیت نفت و گاز تحت الشعاع مسائل فناورانه قرار گرفته كه همین امر ما را به سمت فرا صنعتی شدن سوق می دهد.

رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی خاطرنشان كرد: فناوری های نو موج بزرگی با هدف ارتقای سلامت، فرهنگ، صنعت، حمل و نقل و... به راه انداخته است.

وی گفت: رشد استفاده از تكنولوژی های روز در كشور، نیازمند گذشت زمان و هماهنگ شدن آن با شرایط داخلی است.

دكتر شكرچی زاده افزود: رسیدن به توسعه در زمینه فناوری های نوین ساختمانی پیش نیازهایی از جمله آموزش نیروهای انسانی و توسعه زیرساخت های مربوطه را می طلبد.

رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی گفت: فناوری های نوین در حوزه صنعتی سازی ساختمان باید بارها مورد بررسی كارشناسان مجرب داخلی قرار گیرد و توسط مهندسان ایرانی مقیم خارج از كشور نیز ارزیابی شود.

وی یادآور شد: انتشارات دفتر ریاست جمهوری كتابی با مضمون سیاستگذاری علوم فناوری و نوآوری منتشر كرده كه جمع بندی كاملی از سیاست های فناوری در كشور دارد.

این مقام مسوول ادامه داد: از آنجایی كه نفوذ تكنولوژی در بخش حمل و نقل و ساختمان نسبت به سایر حوزه ها بسیار كمرنگ تر می نماید، باید برای رشد فناوری های نوین در صنعت ساختمان تلاش مضاعفی از طرف جمعه مهندسان انجام شود.

امروز و در دومین روز از برگزاری سومین همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان، كارگاه های آموزشی با هدف ارتقای ساخت و ساز، برگزار می شود.

'مقاوم سازی بناهای تاریخی به وسیله مصالح و فناوری های نوین'، 'اصول معرفی الگوهای بین المللی و تحولات پیش رو در ایران'، 'بهینه سازی مصرف انرژی در سیستم های ساختمانی' و 'چالش های استفاده از فناوری نوین در صنعت ساختمان'، 'اصول گودبرداری و كاربرد سیستم های فعال و غیر فعال در كنترل ارتعاش سازه ای ساختمان های بلندمرتبه'، 'سیستم های نوین سازه ای و ساختمانی'، 'كنكاشی در بهره گیری فناوری های نوین تولید انرژی در ایران'، 'معرفی انواع بلوك های سبك بتنی و عایق های حرارتی نوین ساختمانی'، 'مقاوم سازی سازه های بتن آرمه به كمك فناوری های پیشرفته'، 'فناوری های نوین ساختمانی از دیدگاه مبحث 18 مقررات ملی ساختمان'، 'ارزیابی و بررسی طرح اختلاط بتن با مقاومت بالا در سازه های بلند مرتبه و شاخص های بوم شناختی برای معماران، شهرسازان و برنامه ریزان شهری' عناوین كارگاه های آموزشی است كه در این همایش در حال برگزاری می باشد.

همایش ملی فناوری های نوین صنعت ساختمان از دیروز 20 شهریور ماه آغاز شده و تا عصر امروز21 شهریورماه در محل سالن صبای صدا و سیما خراسان رضوی ادامه می یابد.

7489/522
۰ نفر