۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۸:۴۷
کد خبر: 81387519
T T
۰ نفر
وزیر كشور:‌ پیش نویس لایحه احزاب تقدیم دولت شده است

تهران- ایرنا- وزیر كشور از تقدیم پیش نویس لایحه احزاب به دولت خبر داد و گفت: پیش نویس لایحه احزاب به اتمام رسید و تقدیم دولت شد كه امیدواریم این لایحه در دولت هم تصویب و به مجلس ارسال شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی عصر شنبه در حاشیه گردهمایی استانداران سراسر كشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بعد از آخرین نشست با احزاب قرار بود كارگروهی متشكل از وزارت كشور، مجلس و نمایندگان احزاب تشكیل شود تا قانون احزاب را بازنگری كنیم و این مهم انجام گرفت.

وی ادامه داد:با جلساتی كه در وزارت كشور در همین باره گذاشته شد پیش نویس لایحه احزاب را به اتمام رسانده و تقدیم دولت كردیم و كه امیدواریم بعد از تصویب به مجلس فرستاده شود.

وی ادامه داد: عمده محورهای این لایحه بر مبنای این است كه رفتارهای حزبی را در فضای سیاسی تقویت كنیم و حمایت های حقوقی و قضایی را از احزاب داشته باشیم.

وزیر كشور اضافه كرد: یكی دیگر از محورهای این لایحه بر این مبناست كه احزاب در مورد رفتارهای خود پاسخگو باشند و فضای كلی كشور در حوزه سیاسی رفتارهای حزبی را به رسمیت بشناسد و آن را بپذیرد.

رحمانی فضلی خاطرنشان كرد: برای بررسی این لایحه نمایندگان گروه های مختلف حضور داشتندكه امیدواریم با تصویب آن شاهد رفتارهای منطقی تر، قانونی تر و موثرتر احزاب در فضای سیاسی باشیم.

وی در ادامه به موضوع پیش نویس لایحه سمن(سازمان مردم نهاد)ها اشاره كرد و گفت: پیش نویس لایحه سمن ها را فردا یكشنبه به دولت می فرستیم

وزیر كشور یادآور شد:سمن ها تاكنون قانون مشخصی نداشتند و تجربیات را باید در این زمینه اعمال می كردیم.

رحمانی فضلی به بخشی از ضعف ها نسبت به سمن ها اشاره كرد و گفت: تاكنون مراكز صدور مجوزها وجود نداشت و حمایت های لازم انجام نمی گرفت كه همه این موارد در قالب پیش نویس لایحه آورده شده و فردا تقدیم دولت می شود.

وی اضافه كرد: امیدواریم بعد از تقدیم این پیش نویس لایحه این مهم مورد تصویب قرار بگیرد و بتواند موثر واقع شود.

وزیر كشور درباره گردهمایی امروز استانداران نیز گفت: بحث بودجه 94 و نظرات استانداران درخصوص آن مورد بررسی قرار گرفت و ضعف هایی كه در بودجه 93 بود نیز مورد بحث واقع شد.

رحمانی فضلی تصریح كرد:موضوع دیگر گردهمایی بحث ادغام دو معاونت و تشكیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی بود كه البته تعیین تكلیف سازمان برنامه ریزی در استان ها نیز جزو محور این جلسه بود.

وی اضافه كرد:طبق مصوبه شورای عالی اداری قرار بود كه وزارت كشور و سازمان مدیریت برنامه ریزی به صورت مشترك جلسه ای برگزار كنند و شرح كار در این خصوص در استان ها تعریف شود.

وزیر كشور به حضور معاونت پارلمانی رییس جمهوری در جلسه گردهمایی امروز اشاره كرد و گفت: حجت الاسلام والمسلمین انصاری در جلسه حضور یافت و بحث تعامل استانداران با مجلس مورد بررسی قرار گرفت.

رحمانی فضلی ادامه داد: موضوعات فی مابین استانداران و نمایندگان با حضور معاونت پارلمانی بررسی شد تا بتوان رابطه منطقی تری را بین استانداران و نمایندگان داشته باشیم.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش كه چه زمان معاون سیاسی وزارت كشور معرفی می شود گفت: چند گزینه و پیشنهاد داده و معرفی كرده ایم كه مقرر است با دولت در این باره همكاری داشته باشیم.

وزیر كشور افزود: با توجه به حساسیت معاونت سیاسی و جایگاه و نقش آن موضوع انتخاب طولانی تر شده است.

رحمانی فضلی اضافه كرد: در معرفی شدگان اخیر تلاش كرده ایم تا نظر دولت را بیشتر لحاظ كنیم و امیدواریم فرد مورد نظر مشخص شود و این مساله حل گردد.

وزیر كشور در ادامه درباره آخرین وضعیت جمشید دانایی فر نیز گفت: هنوز شواهد كاملی برای اظهارنظر نداریم

رحمانی فضلی افزود: بعضی گزارشات نشان می دهد كه وی به شهادت رسیده ولی مستندات لازم برای اثبات آن در اختیار نیست.

وی ادامه داد: كماكان در این باره با دولت پاكستان در ارتباط هستیم و در ملاقات ها نیز این مساله را پیگیری می كنیم.

وزیر كشور درباره این پرسش كه آیا جلسه كمیسیون ماده احزاب تشكیل نشده است گفت: این موضوع صحت ندارد و جلسه كمیسیون ماده 10 احزاب به طور مرتب تشكیل می شود و در همین هفته هم این جلسه برگزار می شود.

وزیر كشور درباره آخرین اخبار حادثه اسیدپاشی اصفهان و روند پیگیری آن گفت: موضوع اسید پاشی اصفهان با جدیت درحال پیگیری است و این مهم مطالبه جدی مردم و حق امنیتی آنهاست.

رحمانی فضلی افزود: تعیین تكلیف عاملان اسیدپاشی از جمله مطالبات رئیس‌جمهوری و مسوولان است و در جلسه دولت رئیس‌جمهور همواره بر این مسئله تاكید می‌كند؛ سایر قوا بویژه قوه قضاییه هم در این زمینه همكاری‌های خوبی دارند.

وی اضافه كرد: در استان اصفهان كارگروهی متشكل از وزارت كشور، نیروی انتظامی،‌ بسیج، قوه قضاییه و اطلاعات تشكیل شده كه روزانه تحقیقات لازم را انجام می‌دهند و دامنه تحقیق از استان هم فراتر رفته است.

وزیر كشور اضافه كرد: پرونده كسانی را كه در معرض انحرافات اخلاقی یا روانی بوده و ممكن است به خاطر این انحرافات دست به اسیدپاشی زده باشند را مورد بررسی قرار داده‌ایم و تحقیقات به طور جدی ادامه دارد.

رحمانی فضلی به تشكیل كارگروه دیگری در تهران اشاره كرد و افزود: كارگروهی نیز در معاونت امنیتی وزارت كشور و با حضور دستگاههای مربوطه تشكیل شده و هر چهارشنبه گزارش‌های استانی مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد.

وزیر كشور همچنین درباره نامه اخیرش به دكتر لاریجانی درباره طرح امر به معروف و نهی از منكر گفت: در این نامه ابعاد اجرایی و حقوقی این طرح مدنظر قرار گرفت.

رحمانی فضلی ادامه داد: در بعد اجرایی معتقدیم دستگاه‌های اجرایی مربوطه باید اجرای امر به معروف را بر عهده بگیرند زیرا امكانات لازم را در این خصوص در اختیار دارند.

وی اضافه كرد: اصل موضوع امر به معروف برای همه واجب است؛ پیشنهادهای ما در كمیسیون در حال بحث است و برخی از آن‌ها نیز در صحن علنی اصلاح شد.

سیام(3)**7261**م.ب**1856
۰ نفر