به گزارش ایرنا، استانداراصفهان درمراسم واگذاری این ورزشگاه به فولاد مباركه درجمع خبرنگاران اظهاركرد:تصمیم گیری برای ادامه عملیات ساخت این ورزشگاه به روال گذشته خود پیگیری می شود.
رسول زرگرپور افزود:عملیات اجرایی ورزشگاه فوتبال نقش جهان از سال 1372 با ظرفیت 30 هزار نفر تماشاگر آغاز شد.
وی افزود: این ورزشگاه دراوایل سال 1380بانواقصی به بهره برداری رسید و پس ازپنج سال بهره برداری وبابرگزاری دیدارهای تیم فوتبال سپاهان دراین ورزشگاه، میزبانی مسابقات فوتبال كشورهای اسلامی در این ورزشگاه مطرح شد.
استاندار اصفهان افزود:از این رو مرحله دوم عملیات ساخت این استادیوم با افزایش ظرفیت آن از 30 هزار به 75 هزار نفر تماشاگر آغاز شد.
وی افزود: ورزشگاه نقش جهان در هفت سال گذشته به دلیل كمبود اعتبار و كندی روند عملیات ساخت، با فراز و نشیب روبرو شد.
زرگرپور بااشاره به اینكه میزان اعتبار مورد نیاز برای تكمیل استادیوم نقش جهان 300 میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: تكمیل این ورزشگاه از مطالبات اصلی مردم اصفهان و علاقمندان به فوتبال می باشد.
وی بااشاره به اینكه عملیات تكمیلی این ورزشگاه چندسال طول كشیده است، افزود:عملیات ساخت استادیوم فوتبال نقش جهان اصفهان همانند آثار تاریخی از قدمت زیادی برخوردار شده و این در شان مردم اصفهان نیست.
استانداراصفهان ادامه داد:دولت تدبیر وامیدعملیات تكمیلی پروژه هایی از جمله مترو، مصلی ، ورزشگاه نقش جهان و قطار سریع السیر اصفهان به تهران را در دستور كار خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینكه ورزشگاه نقش جهان اصفهان با مشكلات حقوقی مواجه است، افزود: وزارت ورزش و جوانان، شركت توسعه و نگهداری اماكن ورزشی و اداره كل ورزش و جوانان استان تمهیدات لازم را برای حل مشكلات حقوقی این ورزشگاه اندیشیده اند.
زرگرپور با اشاره به اینكه واگذاری این ورزشگاه در سفر معاون اول رییس جمهور به اصفهان تصمیم گیری شده است، گفت: بر این اساس، مسوولیت واگذاری این ورزشگاه به بخش های دیگر به استانداری اصفهان تفویض شد كه در این راستا شهرداری اصفهان وشركت فولاد مباركه برای سرمایه گذاری در آن اعلام آمادگی كردند.
وی افزود:نگاه شهرداری به عملیات ساخت ورزشگاه نقش جهان،پروژه شهری بود و برنامه ای برای نگهداری و بهره برداری از آن نداشت اما فولاد مباركه پیش از این نیز به عملیات ساخت آن كمك كرده بود و برای بهره برداری از آن برنامه داشت.
استاندار اصفهان با اشاره به اینكه شركت فولاد مباركه برای عملیات تكمیل این ورزشگاه تعهد 100 میلیارد ریال تعهد داده بود كه 70 میلیارد ریال آن را پرداخت كرده بود.
وی بااشاره به اینكه این مسائل مدیریت استان را برای واگذاری استادیوم نقش جهان به شركت فولادمباركه راغب كرد، افزود: شركت فولاد مباركه باید با برطرف كردن نواقص مرحله نخست، عملیات مرحله دوم ساخت این ورزشگاه را شدت دهد.
زرگرپور بااشاره به اینكه براساس توافق انجام شده، شركت فولاد مباركه به مدت 15 تا 20 سال بهره بردار استادیوم فوتبال نقش جهان می باشد ، افزود: شركت فولاد مباركه از فردا ( یكشنبه ) استادیوم فوتبال نقش جهان را برای ادامه عملیات ساخت، تحویل می گیرد و عملیات ساخت این ورزشگاه را همانند گذشته با نظارت شركت توسعه و نگهداری اماكن ورزشی پیگیری خواهد كرد.
وی در عین حال تصریح كرد: كمیته ای متشكل از نمایندگان استانداری اصفهان، شركت فولاد مباركه و اداره كل ورزش و جوانان استان اصفهان بر روند عملیات ساخت این ورزشگاه نظارت خواهند كرد.
زرگرپور مدت زمان تكمیل ساخت استادیوم فوتبال نقش جهان اصفهان را براساس قرارداد منعقد شده با شركت فولاد مباركه 20 ماه اعلام كرد و افزود: بدهی های گذشته این پروژه بر عهده شركت توسعه و نگهداری اماكن ورزشی می باشد.
مدیر شركت فولاد مباركه نیز گفت: این شركت با برعهده گرفتن ادامه عملیات ساخت استادیوم فوتبال نقش جهان، یك سرمایه گذاری ملی را انجام داد و قصد دارد با بهره برداری از این استادیوم، پروژه ماندگار ملی را برای استان اصفهان رقم بزند.
' بهرام سبحانی '، افزود: این اقدام در راستای مسوولیت اجتماعی شركت فولاد مباركه است.
مدیرعامل شركت فولاد مباركه اظهار كرد: این شركت با اعتبار 300 میلیارد ریال تا دو سال آینده استادیوم فوتبال نقش جهان اصفهان را به بهره برداری خواهد رساند.
پ/ 7137/ 7132
اصفهان - ایرنا - ورزشگاه نقش جهان اصفهان روز شنبه در آیینی به شركت فولاد مباركه واگذار شد.