رسانه های جهان اسلام از پرداختن به اختلافات شیعه و سنی خودداری كنند

اربیل-بغداد-ایرنا-مدیركل ارتباطات وزارت اوقاف اقلیم كردستان عراق اجلاس وزرای اطلاع رسانی كشورهای اسلامی در تهران را مثبت ارزیابی كرد و در خصوص نقش رسانه ها در مقابله با تهدید تروریسم و افراط گرایی گفت: رسانه های جهان اسلام می بایست از پرداختن به اختلافات شیعه و سنی خودداری كنند.

'مریوان نقشبندی' از روزنامه نگاران بنام منطقه، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در اربیل، با بیان اینكه 'رسانه های كشورهای اسلامی امروز سنگر دوم مبارزه با خشونت و تروریسم بعد از نیروهای نظامی هستندكه در خط مقدم نبرد با تروریستها می جنگند'، تاكید كرد: رسانه ها می بایست به وظیفه خود كه همانا ترویج صلح و آشتی است، عمل كنند.

وی ضمن گلایه از عدم حضور رسانه های كرد زبان در این اجلاس گفت: با توجه به اینكه اقلیم كردستان عراق امروز یكی از جبهه های مبارزه با تروریستهای تكفیری است، بهتر بود رسانه های كردی در این اجلاس حضور پیدا می كردند.

مریوان نقشبندی با تاكید بر ضرورت ایجاد همگرایی در میان رسانه های جهان اسلام اضافه كرد: تروریستهای تكفیری داعش به خوبی توانسته اند با بهره گیری از رسانه ها به خصوص شبكه های اجتماعی رعب و وحشت را ترویج دهند، از این رو رسانه های جهان اسلام نباید با نشان دادن خشونت های داعش منبری برای رساندن پیام های دلخواه آنها به جامعه و بانی تقویت مواضع تروریستها شوند.

این روزنامه نگار با ضروری دانستن موضعگیری رسانه های جهان اسلام نسبت به تروریستهای تكفیری گفت: امروزه دیگر نمی توان به نام حرفه ای گری با گروههای تروریستی تكفیری همسو بود و یا خنثی برخورد كرد و رسانه ها باید بدانند اگر تروریستها بتوانند به اهداف خود برسند هیچ رسانه ای نمی تواند به فعالیت ادامه دهد.

مریوان نقشبندی در ارتباط با ضرورت پرهیز رسانه های جهان اسلام از پرداختن به مسائل اختلافی گفت: بزرگترین ابزار داعش برای ادامه حیات در سطح رسانه ای دامن زدن به اختلافات شیعه وسنی می باشد، لذا رسانه های جهان اسلام به شدت باید از پرداختن به این مباحث خودداری كنند و اصل را وحدت جهان اسلام در مقابل گروههای افراطی قرار دهند.

خاورم*3*ف ا*1770*1517