به گزارش خبرنگار علمی ایرنا - دكتر مظفر شریفی روز سهشنبه در پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر كشور كه در محل سالن اجلاس برگزار شد ، گفت: در هفته پژوهش 15 نفر از پژوهشگران همچنین از یك قطب علمی ، دو نشریه علمی و سه انجمن علمی تقدیر به عمل آمد.
وی درباره نحوه گزینش برگزیدگان گفت: ابتدا دانشگاهها بررسیهای لازم را روی گزینههای برتر انجام دادند ، سپس اسامی ارسالشده از دانشگاهها در كمیتههای داوری وزارت علوم در 7 حوزه علوم انسانی ، علوم پایه ، علوم كشاورزی ، فنی مهندسی ، دامپزشكی ، پزشكی و هنر توسط 60 داور در طول 10 روز داوری شد كه در نهایت از 200 پرونده واصل شده 21 برگزیده انتخاب شد.
وی از شاخصهای انتخاب این برگزیدگان به نقشآفرینی موثر پژوهشگر در تولید علم جدید ، مشاركت پژوهشگر در ایجاد ارتباط با صنعت ، حضور پژوهشگران در مجامع علمی و بینالمللی و تمركز محققین در امر پژوهش اشاره كرد.
شریفی خاطرنشان كرد: امسال در حوزه علوم انسانی استقبال خوبی صورت گرفته بود و پروندهها از لحاظ كیفیت و بار علمی بسیار خوب بودند.
وی ابراز امیدواری كرد: پتانسیل ایجادشده در حوزه پژوهش ، در حوزه مدیریت كلان كشور نیز صورت گیرد تا بتوان از پژوهشهای انجام شده بدرستی استفاده كرد.
امروز در پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر كشور كه در محل سالن اجلاس برگزار شد، 21پژوهشگر حقیقی و حقوقی معرفی و تقدیر شدند.
علمی (3) ** 2038 ** د . الف**1599
تهران - ایرنا - دبیر پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر با اشاره به نحوه گزینش برگزیدگان این جشنواره مهمترین علت پژوهش ها و پژوهشگران برتر 93، كاربردی بودن این پژوهش ها در صنعت، بخش های مختلف جامعه و تاثیر در مجامع علمی بوده است.