استاندار اصفهان: اداره استاندارد فرآيند تضمين كامل كيفيت گندم، آرد و نان را تعريف كند

اصفهان-ايرنا- استاندار اصفهان گفت: اداره كل استاندارد فرايندي تعريف كند كه با تضمين 100 درصدي كيفيت گندم، آرد و نان، اطمينان كافي از تأمين سلامت مردم فراهم شود.

به گزارش روز شنبه اداره كل روابط عمومي استانداري اصفهان، كارگروه طرح جامع اصلاح نظام يارانه گندم، آرد و نان به رياست رسول زرگرپور استاندار اصفهان تشكيل و در خصوص مباحث مرتبط با گندم، آرد و نان و استاندارد بودن اين محصول راهبردي بحث و تبادل نظر و تصميمات لازم اخذ شد.

در اين جلسه آخرين وضعيت حجم گندم ذخيره شده در سيلوها، نحوه توزيع گندم در كارخانه ها و آرد در نانوايي‌ها و همچنين اطمينان كافي از كيفيت و استاندارد بودن اين محصول مورد بررسي قرار گرفت.

استاندار اصفهان در اين جلسه گفت: اين كارگروه موظف است نظارت بر سيستم توزيع غله را به صورت دقيق و منطقي دنبال كند.

وي خاطر نشان كرد: بايد يك فرآيند كاملا قابل اطمينان وجود داشته باشد كه كليه آردها قبل از توزيع چك و كنترل شده و گندم‌هايي كه استاندارد لازم را ندارد، وارد كارخانجات نشود.

زرگرپور تشريح كرد: در اين كارگروه آخرين وضعيت حجم گندم در سيلوها، قيمت نان، كيفيت نان، اطمينان از نحوه توزيع عادلانه گندم بين كارخانه ها و توزيع عادلانه آرد بين نانوايان مورد بررسي قرار گرفت.

استاندار اصفهان از موظف نمودن موسسه استاندارد براي تعريف فرآيندي جهت وجود اطمينان 100 درصدي از كيفيت گندم و تضمين سلامت مردم خبر داد.

وي خواستار تشكيل كارگروه آرد و نان در همهي شهرستان ها جهت نظارت بر فرآيند توليد نان از توزيع گندم تا تحويل نان به مشتريان شد.

استاندار اصفهان خاطر نشان كرد: مردم انتظار دارند بعد از افزايش قيمت نان، كيفيت نان نسبت به قبل بهتر شود و اين مسئله با اجراي سيستم تشويق و تنبيه براي انگيزه پيدا كردن نانوايان محقق خواهد شد.

8114/ 607