۱۸ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۱۵
کد خبر: 81456360
T T
۰ نفر
نماینده مجلس: پردیس دانشگاهی در ساوه راه اندازی می شود

ساوه- ایرنا- نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از راه اندازی پردیس دانشگاهی در آینده نزدیك در ساوه خبر داد.

«شهلا میرگلوبیات» روز پنج شنبه در آیین افتتاحیه درمانگاه خیریه شبانه روزی دارالشفای موسی بن جعفر (ع) ساوه افزود: 11 هكتار زمین در شورای عالی شهرسازی برای این مهم مصوب شده است.

وی اظهار كرد: ایجاد پردیس دانشگاهی گامی بلند برای فراهم كردن فرصتی برای تسهیل در ادامه تحصیل دانشجویان این شهرستان در مقاطع تحصیلات تكمیلی است.

وی بیان كرد: با راه اندازی این پردیس تلاش می شود از مهاجرت افراد به شهرها و استان های مختلف برای ادامه تحصیل جلوگیری شود.

میرگلوبیات گفت: تاكنون مجوز 11 رشته پزشكی و پیرا پزشكی در این شهرستان اخذ شده تا مردم مجبور به انجام سفر به سایر استان ها و شهرستان ها نباشند.

وی، تصویب اختصاص زمین برای احداث شهرك حمل و نقل در شورای عالی و افتتاح كنار گذر ساوه تا پایان امسال را از دیگر پروژه های این شهرستان عنوان كرد.

رییس مركز مشاركت های فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز گفت: هم اكنون 170 شعبه در كشور به بیماران كلیوی خدمات ارائه می كنند.

«داود امینی» افزود: مساعدت خیران در زمینه های مختلف موجب پویایی و توسعه جامعه در بخش های مختلف شده است.

شهردار ساوه نیز گفت: جذب سرمایه گذار در بخش های مختلف منجر به دستیابی همگانی به عدالت اجتماعی و توسعه همه جانبه جامعه می شود.

«كامران جوادی» افزود: خیران با سرمایه گذاری در امر خداپسندانه ای مانند ساخت این درمانگاه بسیاری از مشكلات پیش روی درمان اقشار مختلف مردم را رفع می كنند.

مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران كلیوی ساوه نیزبا بیان اینكه خدمات رسانی به بیماران كلیوی به صورت رایگان انجام می شود، گفت: این انجمن برای تامین هزینه های ارائه خدمات به بیماران، دست یاری به سوی افراد خیر دراز می كند.

«محمد حسین امیدی» افزود: درمانگاه موسی بن جعفر(ع) ساوه با هدف ارائه خدمات عمومی و تخصصی با صرف 25 میلیارد ریال اعتباردر هفت طبقه احداث شده است.



*** بهره برداری از مركز بهداشتی و درمانی خیرساز زرندیه

مركز بهداشتی و درمانی حاج‌سیدجعفر مرتضوی در شهر مامونیه شهرستان زرندیه نیزبا حضور جمعی از مسوولان در و مورد بهره برداری قرار گرفت.

نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: خیرین نقش بسزایی در ساخت و تجهیز مراكز درمانی دارند و با توجه به محدودیت اعتبارات، استفاده از ظرفیت و پتانسیل خیران می تواند، بسیاری از مشكلات و كمبود های این بخش را رفع كند.

وی ضمن تقدیر از حضور و مشاركت مستمر خیران در حوزه های مختلف، افزود: جذب خیران حوزه سلامت از پایه های اساسی توسعه به وی‍ژه در بخش بهداشت و درمان محسوب می شود.

وی اظهار كرد: خیرین سلامت، انسان های نیكوكاری هستند كه با كمك های خود می توانند در تشخیص و درمان بیماری ها به مردم كمك كنند.

میرگلوبیات گفت: این مجتمع از سال گذشته در زمین سابق مركز بهداشتی و درمانی مأمونیه در زمینی به مساحت 500 متر مربع توسط دكتر مرتضوی خیر نیكوكار از نو ساخته شد و به بهره‌برداری ‌رسید.

وی ابراز امیدواری كرد كه با فراهم شدن امكانات، در آینده این مركز به صورت شبانه‌روزی به مردم ارائه خدمت كند.

وی با بیان اینكه بودجه احداث این مركز حدود 600 میلیون تومان بوده كه از طریق این خیرتامین شده، بیان كرد: پایه‌ریزی ساختمان مركز به صورتی طراحی و ساخته شده تا در آینده بتوان طبقات دیگری نیز به آن اضافه كرد.

به گفته وی، تجهیزات داخلی این مركز از طریق مجموعه دانشكده علوم پزشكی ساوه تامین شد.ك/2

7338/7337/559