دكتر'مهدي صمدي'روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه بروز اختلالات رواني در فصل زمستان و در مناطق سردسيري بيشتر است افزود: خستگي، غمگيني، كم شدن انرژي، تمايل به تنهايي، زياد خوابيدن، كاهش علاقه به فعاليت و مشكل در تمركز از جمله علايم ابتلا به اين گونه اختلال است كه مي تواند با شدت هاي مختلفي بروز كند.
وي ادامه داد: كوتاه شدن روز، كاهش شدت تابش و تغيير زاويه تابش، كم شدن نور محيط از جمله عوامل موثر در بروز چنين تغييراتي بوده كه مي تواند موجب عدم تعادل در مغز و بروز افسردگي شود.
وي اضافه كرد:مصرف املاح و ويتامين ها به خصوص ويتامين دي، استفاده از نور بيشتر، ورزش و فعاليت، و قرار گرفتن در زير نور خورشيد مي تواند در بهبود اين علايم موثر باشد.
وي اضافه كرد: اگر علايم اين نوع ناراحتي هاي خلقي بيشتر از چند روز طول كشيد و يا فرد را دچار مشكل كرد بايد به پزشك مراجعه و دارو درماني آغاز شود.
اين فوق تخصص روانپزشكي افزود: پوشيدن لباس گرم، خروج از خانه و قرار گرفتن در محيط بيرون و گرم نگه داشتن فضاي داخل خانه از موثر ترين راه هاي كاهش افسردگي در اين فصل است.
7530/2624
![مراقب باشيم/ افسردگي فصلي در مناطق سردسيري بيشتر است مراقب باشيم/ افسردگي فصلي در مناطق سردسيري بيشتر است](https://img9.irna.ir/old/Image/1393/13931030/81472005/N81472005-6216586.jpg)
همدان- ايرنا- روانپزشك مركز آموزشي درماني فرشچيان گفت: ابتلا به افسردگي فصلي و بي حوصلگي در مناطق سردسيري بيشتر بوده كه استان همدان نيز يكي از استان هاي سردسيري مستعد اين تغييرات است.