۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۷:۲۰
کد خبر: 81473994
T T
۰ نفر
توطئه اي سازمان يافته عليه اسلام  در حال شكل گرفتن است

لندن - ايرنا - حجت الاسلام والمسلمين سيد عليرضا رضوي رييس مجلس علماي شيعه اروپا با انتقاد از اعمال فشارهاي صورت گرفته عليه مسلمانان بدنبال رويدادهاي 'از پيش برنامه ريزي شده ' اخير در پاريس، گفت: توطئه اي سازمان يافته عليه اسلام در حال شكل گرفتن است .

رئيس مجلس علماي شيعه اروپا، در گفت وگو با خبرنگار ايرنا درخصوص حمله به نشريه شارلي ابدو و ماهيت حمله كنندگان، گفت: اين يك توطئه عليه اسلام است؛ يك كار از پيش برنامه ريزي شده است؛ اينها كارگراني بودند كه براي كارگردانان اصلي نقش بازي كردند، مورد سوء استفاده قرار گرفتند و قرباني شدند.

وي ادامه داد: آنها مي خواهند بر روي مسلمانان اروپا فشار بياورند تا با حربه آزادي بيان دست از ارزش هاي خود بردارند و اهانت به پيامبر اسلام (ص ) را بپذيرند؛ بي خبر از آنكه نداي راستين اسلام وارد مرزهاي اروپا شده است و آنها نمي توانند كاري از پيش ببرند.

سيد عليرضا رضوي در ارتباط با نامه 'اريك پيكل' وزير دولت ها و جوامع محلي انگليس، به يك هزار و يكصد تن از رهبران و شخصيت هاي مسلمان اين كشور به بهانه مقابله با افراط گري گفت: اين يك توطئه سازمان يافته است كه بوسيله آن مي خواهند به مسلمانان فشار بياورند.

وي مقصود از اين نامه را 'انتخاب بين مواضع دولت انگليس و يا همدستي با تروريست ها ' توصيف كرد ، گفت: ما فكر مي كنيم افرادي كه به مجله فرانسوي 'شارلي ابدو' حمله كردند و حتي افراطي هاي داعش، مزدوران همين دولت ها هستند، پس چطور مي توانيم با آنها دست بيعت بدهيم؟

رئيس مجلس علماي شيعه در اروپا ادامه داد: به اين ترتيب، در حالي كه ما با هيچكدام يك از اينها نيستم؛ اگر با دولت انگليس بيعت نكنيم، پس عليه دولت اين كشور هستيم!.

وي با اشاره به توطئه دولت انگليس براي ورود به حوزه مضامين اسلامي گفت: آنها مي خواهند به اين بهانه، به ائمه جمعه فشار بياورند كه شما نمي توانيد هر مطالبي را بيان كنيد و بايد چنين مطالبي را بگوييد.

رئيس مجلس علماي شيعه در اروپا با بيان اينكه يك اتفاق در فرانسه رخ مي دهد، چرا بايد تبعات آن را مسلمانان انگليس متحمل شوند،گفت: دستور كار دشمنان اسلام مشخص است، اما آنها در مقابل انديشه اسلام ناتوانند و مطمئنا مكرشان به خودشان باز مي گردد.

سيد عليرضا رضوي در همين حال اظهار داشت: البته اينها قوانيني در خصوص يهودي ستيزي و مقابله با برانگيختن احساسات مذهبي دارند كه اگر اين قوانين در حوزه اسلام و اسلام هراسي مطرح شود، مي توان به نيت اين نامه خوشبين بود.

وي در خصوص آزادي بيان در اسلام اظهار داشت: اسلام آزادي بيان را قبول دارد اما نه با قرائتي كه غرب از آن تعبير مي كند؛ در اسلام اهانت كردن به ارزش هاي ديني اكيدا جايز نيست، چرا كه در قرآن آورده شده كه به بت هاي باطل مشركين اهانت نكنيد تا آنها هم به خداوند راستين شما اهانت نكنند.

سيد عليرضا رضوي ادامه داد: آنچه در اسلام از آن به عنوان آزادي بيان ياد مي شود تعريفي به مراتب معقولانه تر از اهرمي است كه غرب از آن براي مقاصد خود استفاده مي كند.

رئيس مجلس علماي شيعه در انگليس گفت: حتي پاپ هم در اين موضع گيري، جانب اسلام را گرفته و تصريح كرده است كه نمي توانيد به مقدسات ديني اهانت كنيد.

سيد عليرضا رضوي در پايان با اشاره به آيه 'مكرو و مكر الله و الله خيرالماكرين ' اظهار كرد: اينها فريبكارند اما درمقابل دستگاه خداوند ناتوان خواهند بود.

براساس گزارش هاي منتشر شده بدنبال وقايع اخير تروريستي پاريس، 'اريك پيكل' وزير جوامع انگليس، در نامه اي به رهبران و شخصيت هاي مسلمان در اين كشور، ضمن 'غرور آميز دانستن واكنش مسلمانان انگليس در قبال حملات تروريستي در پاريس' از آنان خواسته بود 'اقدامات بيشتري ' دراين خصوص صورت دهند.

وي در اين نامه در همين حال بيان كرده است كه : 'شما رهبران ايماني يك موقعيت ويژه در جامعه انگليس داريد. شما داراي يك فرصت گرانبها و مسووليت مهم هستيد كه بيان و تشريح كنيد كه چگونه ايمان به اسلام مي تواند بخشي از هويت انگليس باشد.'

'بدنبال ارسال اين نامه شماري از شخصيت هاي مسلمانان در انگليس از مله هارون خان' معاون مديركل نهاد 'شوراي مسلمانان انگليس' از مفاد اين نامه انتقاد كردند.

اما ديويد كامرون نخست وزيرانگليس روز دوشنبه از مفاد نامه ارسال شده كه در آن عنوان شده كه 'چگونه اسلام مي تواند به عنوان بخشي از هويت انگليسي باشد'، دفاع كرد و گفت كه افراد منتقد به اين نامه واقعا 'داراي مشكل ' هستند.

ديويد كامرون نامه 'اريك پيكل' وزير دولت ها و جوامع محلي انگليس، را ' معقول، منطقي و ملايم' خوانده است.

اروپام**3** 1552**1856