به گزارش ايرنا، فاطمه السادات حسيني روز شنبه در نخستين نشست از سلسله مباحث امور بانوان و خانواده با محوريت نقش بانوان در پيروزي انقلاب اسلامي با اشاره به اسناد مكتوب افزود: اولين تظاهرات توسط زنان براي تغيير مسائل فرهنگي و تربيتي در مشهد شروع شد و سرچشمه بسياري از راهپيمايي هاي ديگر بود.
وي بيان كرد: با بررسي از سوي تحليلگران غربي و به گفته آنان، انقلاب اسلامي ايران انقلاب چادرهاست و به اين معنا كه زنان در پيروزي انقلاب اسلامي ايران آنقدر نقش پررنگي دارند كه تحليلگران غربي به اين باور رسيده اند.
وي با طرح اين پرسش كه چرا زنان براي پيروزي انقلاب اسلامي حاضر شدند از جان خود و عزيزترين كسان خود بگذرند گفت: بي اعتمادي به نظام حاكم و نارضايتي در جامعه بوجود آمد و اين يكي از ادله هايي بود كه زنان حاضر در جامعه آن روز احساس كردند تكليفي بر آنان واجب شده است و اين موضوع يكي از ريشه هاي هر انقلاب است.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري كرمان خاطرنشان كرد: آنان فهميدند كه اهداف آرمان اسلامي و اجتماعي خود در اين دوران طاغوت و با اين سيستم حاكميتي محقق نمي شود و وضعيت اجتماع و مسائل اعتقادي حل و فصل نخواهد شد و بر آن شدند تا ساختار اجتماعي و فرهنگي را متحول كنند.
وي گفت: تاريخ گواه آن است كه زنان هر كجا رسالتي را تشخيص مي دادند كه حضورشان واجب و بر عهده آنان است به صحنه مي آمدند و گوشه گوشه انقلاب اسلامي سرشار از ايثار و تلاش زناني است كه دوشادوش مردان حركت كردند و چه بسيار مواردي حضور زنان بيشتر و پررنگ تر هم بوده است.
حسيني اظهار كرد: حضور گسترده زنان يك حضور بي بديل بود و در آن شكي نيست و زنان عليرغم وظايف خود در يك برهه احساس مي كنند كه بايد در صحنه حضور داشته باشند.
مشاور استاندار كرمان، فرمايش امام خميني (ره) خطاب به زنان را مبني بر اينكه زنان در پيروزي انقلاب حضور پررنگي داشته اند و زنان به عنوان پيشگام در انقلاب بوده اند، به عنوان سندي روشن از اهميت نقش زنان در انقلاب اسلامي برشمرد و گفت: زنان به عنوان اسطوره هاي بسيار توانمند بودند كه از مردان حمايت مي كردند.
وي افزود: اگر بخواهيم امروز هم همچون گذشته آن رسالت را نسبت به تداوم انقلاب انجام دهيم بايد در صحنه اجتماع حاضر و در فعاليت هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي مشاركت داشته باشيم كه ضرورت مشاركت بانوان در عرصه اجتماع بايد بيش از گذشته پررنگ تر شود و يقينا نقش زنان بسيار موثر است.
وي تاكيد كرد: مادر منشاء تمام احساسات و عواطف است و آنان در يك برهه از زمان با در آغوش گرفتن كودكان خود در مقابل حملات طاغوتيان استوار ماندند كه اين حركت ها از تاريخ اسلام گرفته شده و انقلاب اسلامي با سيره نبوي گره خورده است.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري كرمان همچنين اهانت به ساحت پيامبر اسلام (ص) را محكوم كرد و افزود: پيامبري كه به عنوان وجود مهرباني و رحمت و از بين برنده ظلمت و تاريكي شناخته مي شوند از طرف مستكبران عالم و در راس آنان رژيم صهيونيستي مورد اهانت قرار مي گيرند كه نشان دهنده ترس آنان از اسلام و مسلمين و گسترش روز افزون دين خدا در جهان است و حركت آنان اهانت به تمام اديان الهي و پيامبران است.
حسيني تاكيد كرد: از ظلمت و تاريكي به سمت نور حركت كرديم و اين انقلاب نشات گرفته از سرچشمه اسلام است.
وي گفت: واژه انقلاب به عنوان يك علم رفتاري و چرخش دوراني و يك نوع بازگشت از وضعيت نامطلوب به مطلوب است.
نخستين نشست از سلسله مباحث امور بانوان و خانواده با عناوين نقش بانوان در پيروزي انقلاب اسلامي و انتظار دين از زن در بعد اجتماعي در محل سازمان اسناد و كتابخانه ملي منطقه جنوبشرق كشور (كرمان) برگزار شد.
7439/8154
كرمان - ايرنا - مديركل امور بانوان و خانواده استانداري كرمان گفت: زنان در پيروزي انقلاب اسلامي ايران نقش بي بديل داشتند و با شهامت عليه طاغوت مبارزه كردند.