۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۳:۲۶
کد خبر: 81478271
T T
۰ نفر

دريافت ويزيت هاي مكرر، دردي بي درمان!!

۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۳:۲۶
کد خبر: 81478271
دريافت ويزيت هاي مكرر، دردي بي درمان!!

هفته نامه واكنش در شماره 565 خود مطلبي را با عنوان ' دريافت ويزيت هاي مكرر، دردي بي درمان!! ' به قلم مجيد محمدپور مديرمسوول منتشر كرده است.

شايد در چند سال اخير يكي از محدود دستمزدهايي كه متناسب و همراه با نرخ تورم افزايش يافت، حق ويزيت پزشكان است. شايد پزشكان بگويند كه به هيچ وجه چنين نيست زيرا با هفت تا 10سال درس تلاش و تحمل سختي و ... نرخ ويزيت چندان هم متناسب با شأن و جايگاه پزشكي نيست به ويژه آنكه ما پزشكان با جان و سلامت مردم سر و كار داريم و اين متاعي نيست كه نرخ گذاران يا مردم بخواهند و اساسا بتوانند روي آن چانه بزنند.

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي هم انصافا در يك دهه اخير چيزي در خصوص نرخ ويزيت ها و خدمات پزشكي از جمله هزينه هاي عمل جراحي – سونوگرافي-آنژيوگرافي-آزمايش هاي مختلف و....براي اين قشر كم نگذاشته است و بايد جامعه پزشكان از اين وزارت ممنون باشند. در اين ميان خلق الله به خصوص آنهايي كه عنوان اقشار آسيب پذير را با خود يدك مي كشند و متاسفانه اكثريت جامعه را شامل مي شوند و بخش عمده آن هم مربوط به تورم و گراني و شيوه مديريت اقتصادي كشور است؛ چوب محكم و مداومي مي خورند و كسي هم به داد اين قشر نمي رسد.

نمي خواهيم اين مساله را خيلي هم احساسي و تراژدي كنيم اما الحق والانصاف دريافت ويزيت هاي مكرر به جز آنكه دردي بي درمان براي بيماران است، عنوان ديگر نمي توان بر آن گذاشت.

ويزيت يك پزشك متخصص 30 و فوق تخصص 40 و گاه 50هزارتومان است و اين نرخ در بازار پزشكي دريافت مي شود حتي اگر قانون هم نباشد و پزشك ديگر نبايد براي هر اقدام بعد از دريافت ويزيت اصلي پول هاي اضافه دريافت كند. بسياري از پزشكان در سراسر كشور در هر مرحله ديدن بيمار و در زماني كه بعد از معاينه و ويزيت كردن حق الزحمه خود را دريافت كردند براي عكس و آزمايش و ... ويزيت جداگانه دريافت مي كنند كه اين كار ديگر جفاي مضاعف به بيمار است.

معلوم هم نيست كه اين همه سازمان تعزيراتي و بازرسي و حراستي و نظارت و...براي چيست و اين عزيزان چرا به وظيفه خود عمل نمي كنند. مي گويند اگر پزشكي چنين رفتاري كرد، با شكايت شما ما پيگيري مي كنيم. مگر نه آنكه بيمار باز هم به آن پزشك نيازمند است لذا هرگز شكايت و گله نمي كند و شما بايد با تحقيق و بررسي ميداني و روزانه اجازه تخلف ندهيد يا فقط به مردم يك شماره تماس بدهيد كه بدون ذكر مشخصات فردي اطلاعات را به شما منعكس كنند.

از سوي ديگر بايد پزشكاني كه چنين تخلفاتي را مرتكب مي شوند از طريق رسانه ها به افكار عمومي معرفي شوند تا جامعه صاف و سالم شود. چشم پوشي در اين خصوص حتما بر مشكلات مي افزايد و پزشكاني كه سالم به مردم خدمت مي كنند، گمراه مي شوند البته كم نيستند پزشكان شرافتمندي كه حتي يك ريال پول اضافي از مردم دريافت نمي كنند و برخي از آنها حتي يك روز در هفته براي بيماران مستضعف ويزيت رايگان انجام مي دهند كه بايد دست اين پزشكان را بوسيد.

به هر حال مسئولان و دست اندر كاران در اين عرصه مسئوليت دارند و بايد به وظيفه ذاتي خود عمل كنند كه جامعه علاوه بر درد بيماري، متحمل دردهاي ديگري نشود.انشاالله

604/695