۲۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۳۹
کد خبر: 81501110
T T
۰ نفر

تجلی روح خدمت برپیشانی كاروان فجر و امید

۲۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۳۹
کد خبر: 81501110
تجلی روح خدمت برپیشانی كاروان فجر و امید

یاسوج - ایرنا - سفر هشت روزه استاندار كهگیلویه و بویراحمد به همراه تیم اجرایی اش از روز 13 تا 20 بهمن به منظور افتتاح و كلنگ زنی 219پروژه عمرانی ، اقتصادی در قالب كاروان فجر و امید، فرصت خوبی را برای تجلی روح خدمت و ارتباط بیشتر مردم و مسوولان در دهه فجر امسال فراهم كرد.

به گزارش ایرنا، سفر كاروان فجر و امید ابتدا از شهرستان سردسیری و در كنار قله های رفیع دنای سرافراز آغاز شد و هر روز كاری استاندار و تیم همراه وی در شهرستان ها همراه با حضور پرشور مردم در آیین عطرافشانی و غبار روبی گلزار شهدای والامقام همراه بود.

دیدار با حداقل یك خانواده شهید و یا جانباز بالای 70 درصد، صرف صبحانه كاری و نشست با ائمه جمعه در هر شهر و همراهی امامان جمعه در آیین های افتتاح و كلنگ زنی پروژه های عمرانی بخش دیگری از برنامه كاروان فجر وامید بود.

برنامه های كاری استاندار كهگیلویه وبویراحمد و كاروان فجر وامید گاهی تا نیمه های شب به طول می انجامید اما حلاوت بهره برداری از پروژه های عمرانی و اقتصادی و شور و شعف انقلابی مردم تمام سختی های روز را به فراموشی می سپرد.



* افتتاح و كلنگ زنی 55 طرح عمرانی و اقتصادی در دنا

در شهرستان دنا 55 طرح عمرانی، اقتصادی و خدماتی افتتاح و كلنگ زنی شد.

از این تعداد 48 طرح با اعتباری افزون بر 175 میلیارد ریال افتتاحی و هفت پروژه با اعتباری حدود 130 میلیارد ریال نیز كلنگ زنی شد.

فرماندار دنا میزان اشتغالزایی این تعداد طرح افتتاحی و كلنگ زنی در شهرستان دنا را بیش از 470 نفر اعلام كرد.

علی تاج امیری با بیان اینكه عمده این طرح های افتتاحی و كلنگ زنی در روستاها بود، اظهار كرد: بیش از 36 هزار نفر از جمعیت 46 هزار نفری شهرستان دنا روستایی هستند.

وی عمده طرح های بهره برداری شده در شهرستان دنا را در حوزه های مختلف شامل توسعه راه های روستایی، آبرسانی، برقرسانی، گازرسانی، بهداشت، مسكن، ورزش و خدمات اعلام كرد.

فرماندار دنا افزود: بهسازی و آسفالت راه روستایی گل چهره آباد، بنوا و پشت چاه در بخش پاتاوه، آبیاری قطره ای اراضی كشاورزی در منطقه رودشتی و طرح گلخانه ای روستای دارشاهی از مهمترین طرح های افتتاحی در دهه فجر امسال در این شهرستان بوده است.

وی افتتاح ساختمان اداری و امدادی جمعیت هلال احمر سی سخت، پرورش بلدرچین در روستای برائی، افتتاح شش خانه بهداشت روستایی و گازرسانی به روستاهای لما و بیژگن را از سایر پروژه های بهره برداری شده در دهه فجر امسال در این شهرستان اعلام كرد.

تاج امیری از در حال اجرا بودن بیش از 250 طرح عمرانی و اقتصادی بین 10 تا بالای 90 درصد پیشرفت فیزیكی و با اعتباری افزون بر 300 میلیارد ریال در شهرستان دنا خبر داد.

شهرستان دنا به مركزیت شهر سی سخت در 35 كیلومتری یاسوج مركز كهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.



* افتتاح و كلنگ زنی 18 طرح عمرانی در شهرستان چرام

شهرستان چرام به عنوان ایستگاه دوم و آغاز سفر كاروان فجر و امید كهگیلویه و بویراحمد به مناطق گرمسیری بود.

آیین استقبال از استاندار و هیات همراه در زادگاه وی از سوی همولایتی هایش و مسوولان اجرایی شهرستان چرام انجام شد.

استاندار نیز در روستای محل زادگاه خود پروژه گازرسانی به دو روستای دره آخوند از محروم ترین نقاط استان و سادات امامزاده علی (ع) و نیز ایستگاه فرستنده دیجیتال 20 كانالی را افتتاح كرد.

وی سپس در مرقد مطهر امامزاده علی (ع) جد بزرگوارش حضور یافت و پس از صرف صبحانه راهی شهر چرام شد.

استاندار در سفر به شهرستان چرام در مجموع 18 طرح عمرانی و اقتصادی را با اعتباری افزون بر 18 میلیارد ریال افتتاح و كلنگ زنی كرد.



* 27 پروژه عمرانی در كهگیلویه به بهره برداری رسید



استاندار كهگیلویه وبویراحمد در سفر خود به شهرستان كهگیلویه نیز 27 پروژه عمرانی و اقتصادی را افتتاح كرد.

فرماندار شهرستان كهگیلویه مجموع اعتبار هزینه شده برای این پروژه ها را 56 میلیارد ریال اعلام كرد.

سید كرامت كریمی افزود: از این میزان اعتبار 35 میلیارد ریال عمرانی و مابقی اقتصادی بوده است.

وی طرح پرورش بوقلمون گوشتی، كارخانه خوراك دام و طیور با ظرفیت تولید 20 هزار تن در سال، بهره برداری از 17 كیلومتر راه روستایی، بهره برداری از مسجد مسكن مهر، افتتاح 21 خانه بهداشت روستایی و بهره برداری از سه فضای آموزشی و ورزشی را از مهمترین پروژه های افتتاحی اعلام كرد.

شهرستان كهگیلویه با جمعیتی حدود 150 هزار نفر دومین شهرستان پرجمعیت كهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود.

فاصله شهرستان كهگیلویه تا یاسوج مركز كهگیلویه و بویراحمد حدود 260 كیلومتر است.

استاندار كه علاوه بر افتتاح طرح های عمرانی در شهرستان ها در برخی آیین ها و جشنواره های مردمی نیز حضور می یافت این بار در جشنواره عشایری انقلاب در منطقه فیلگاه از توابع شهرستان كهگیلویه شركت كرد.

استاندار كهگیلویه وبویراحمد نیز در این آیین بر خدمت رسانی و درك بیشتر عشایر سلحشور از سوی مسوولان اجرایی در كشور تاكید كرد و افزود: بیش از 12 درصد جمعیت 700 هزار نفری كهگیلویه و بویراحمد عشایر هستند.



* افتتاح و كلنگ زنی 17 طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان لنده



استاندار كهگیلویه و بویراحمد در چهارمین روز از سفر هشت روزه اش به شهرستان های هشت گانه استان این بار در شهرستان لنده حضور یافت و 17 طرح عمرانی و اقتصادی را در این شهرستان افتتاح و كلنگ زنی كرد.

محمد مرادی فرماندار لنده اعتبار هزینه شده و یا مصوب برای این تعداد طرح را افزون بر 56 میلیارد ریال اعلام كرد.

مرادی برخی از مهمترین‌ این پروژه ها را شامل بهره‌ برداری از مدرسه شبانه‌ روزی پسرانه، توسعه شبكه برق و ساماندهی گلزار شهدای لنده اعلام كرد.

وی بیان كرد: ساخت پنج تندیس در میادین شهر، زیباسازی میادین ورودی شهر، تهیه تابلو از تصاویر شهدای لنده، تعریض خیابان شهرك صدر و جداسازی آب شرب از آب مورد استفاده فضای سبز از پروژه های افتتاحی شهری بود.

شهرستان تازه تاسیس لنده به مركزیت لنده با حدود 22 هزار نفر جمعیت در حدود 30 كیلومتری شهرستان كهگیلویه واقع شده است.



* 36 پروژه افتتاحی وكلنگ زنی در بهمئی

كاروان فجر و امید در ایستگاه پنجم خود و در شهرستان بهمئی نیز 36 پروژه عمرانی و اقتصادی را در بخش های مختلف افتتاح و كلنگ زنی كردند.

فرماندار شهرستان بهمئی گفت: از این 36 طرح عمرانی و اقتصادی هشت پروژه كلنگ زنی و 28 طرح نیز به بهره برداری رسید.

حجت الله دلشاد مجموع اعتبار هزینه شده و یا پیش بینی شده برای این تعداد پروژه را 70 میلیارد ریال اعلام كرد.

وی اجرای 30 طرح اشتغالزایی از سوی كمیته امداد، گازرسانی به دو روستای كفش كنان و خوشاب شیرین با اعتباری حدود چهار میلیارد و 600 میلیون ریال، افتتاح هفت طرح كشاورزی با اعتباری افزون بر 51 میلیارد ریال، اجرای طرح هادی روستایی و بهره برداری از سه خانه بهداشت روستایی را از مهمترین این پروژه ها اعلام كرد.

وی پروژه تامین آب كشاورزی از سد خاكی ایلی آباد را یكی از پروژه های مهم اقتصادی در شهرستان بهمئی دانست و تصریح كرد: با بهره برداری از این طرح بخش كشاورزی بهمئی نیز رونق بیشتری خواهد گرفت.

شهرستان بهمئی به مركزیت شهر لیكك 40 هزار نفر جمعیت دارد و در جنوب كهگیلویه و بویراحمد در همسایگی شهرستان بهبهان واقع است.

سفر به بام نفتی ایران و شهرستان گچساران ایستگاه ششم تیم اجرایی كهگیلویه و بویراحمد برای بهره برداری پروژه های امیدآفرین دهه فجر انقلاب اسلامی در سال 93 بود.



* افتتاح 59 طرح عمرانی و اقتصادی در گچساران

بهره برداری از 59 طرح عمرانی و اقتصادی در گچساران كه به نظر می رسید پروژه هایی به نسبت مهمتر و بزرگتر از سایر شهرستان ها داشت، برنامه ششمین روز كاری سفر استاندار و هیات همراهش به این شهرستان بود.

غلامرضا تاجگردون رییس كمیسیون بودجه و تلفیق و نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز استاندار و تیم اجرایی اش را همراهی می كرد.

فرماندار شهرستان گچساران نیز مجموع اعتبار هزینه شده برای این تعداد طرح مهم عمرانی و اقتصادی را افزون بر 340 میلیارد ریال اعلام كرد.

عبدالرحیم رحیمی افزود: این پروژه ها در بخش های مختلف شامل برق، آب، بهداشت، مسكن، كشاورزی، صنعت و آموزش و در مناطق شهری و روستایی اجرا شده است.

وی آموزشگاه علامه طباطبایی، خوابگاه شبانه روزی كوی مدرس، ساختمان مركز آموزش علمی كاربردی گچساران یك و پارك بهارستان را از مهمترین طرح های بهره برداری شده در گچساران اعلام كرد.

وی درمانگاه سرپایی بیمارستان شهید رجایی و پایگاه امداد جاده ای جمعیت هلال احمر، تامین آب اراضی دژسلیمان و افتتاح بلوار 35 متری كاركنان دولت حدفاصل كوچه یك تا 11 شمالی را از سایر طرح های بهره برداری شده در این شهرستان اعلام كرد.

وی تعداد پروژه های كلنگ زنی در گچساران را نیز پنج مورد در بخش های مختلف دانست و گفت: 180 میلیارد ریال نیز برای آغاز عملیات اجرایی این طرح ها اختصاص یافته است.

رحیمی كلنگ زنی فاز دوم روشنایی حدفاصل روستای تلخاب شیرین تا ماهور باشت و دریاچه مصنوعی بوستان شهدای گمنام را از مهمترین پروژه های كلنگ زنی این شهرستان اعلام كرد.

شهرستان گچساران به مركزیت شهر دوگنبدان با 120 هزار نفر جمعیت در حدود 160 كیلومتری یاسوج مركز كهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.



* بهره برداری از 22 طرح عمرانی در باشت

استاندار كهگیلویه و بویراحمد به همراه تیم اجرایی خود همزمان با هشتمین روز دهه فجر و در ایستگاه هفتم خود 22 طرح عمرانی، خدماتی و اقتصادی در شهرستان باشت را افتتاح و كلنگ زنی كرد.

فرماندار باشت گفت: چهار مورد از این طرح ها كلنگ زنی و مابقی نیز افتتاحی هستند.

سید موسی حسینی مجموع اعتبار هزینه شده و یا پیش بینی شده برای این تعداد طرح را افزون بر 54 میلیارد ریال اعلام كرد.

وی اظهار كرد: این پروژه ها در حوزه های بهداشت و درمان، راهسازی، ورزش و زیرساخت های روستایی است.

حسینی ساماندهی و روشنایی ورودی شهر باشت، كارخانه ذرت خشك كنی، طرح هادی روستای آب كنارو، خانه بهداشت و بازارچه شهرداری را از مهمترین طرح های افتتاحی باشت اعلام كرد.

وی ابراز داشت: بازگشایی خیابان پاسداران با 10 میلیارد ریال اعتبار، احداث دارالقرآن الكریم با پنج میلیارد ریال و ساخت جاده فدك با چهار میلیارد ریال اعتبار از طرح هایی است كه عملیات اجرایی آنها آغاز شده است.

شهرستان 21 هزار نفری باشت در جنوب كهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

بویراحمد ایستگاه آخر كاروان فجر و امید



* افتتاح و كلنگ زنی 76 طرح عمرانی و اقتصادی در بویراحمد

استاندار كهگیلویه و بویراحمد در ایستگاه پایانی سفر هشت روزه به شهرستان های هشت گانه استان به همراه غلام محمد زارعی نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی و تیم اجرایی اش 76 طرح عمرانی و اقتصادی در این شهرستان را افتتاح و كلنگ زنی كردند.

فرماندار بویراحمد از افتتاح و كلنگ زنی 76 طرح عمرانی و اقتصادی در این شهرستان با اعتبار هزینه شده و یا مصوب افزون بر 800 میلیارد ریال در طول دهه فجر امسال خبر داد.

هوشنگ یاری پور با بیان اینكه از این تعداد 70 مورد با اعتباری افزون بر 630 میلیارد ریال افتتاحی و شش پروژه نیز كلنگ زنی شد، افزود: 52 مورد از این طرح ها عمرانی و 24 طرح نیز اقتصادی بوده است.

وی میزان اشتغالزایی طرح های افتتاحی دهه فجر امسال در بویراحمد را بیش از 815 نفر اعلام كرد.

یاری پور تصریح كرد: این طرح ها در حوزه های مختلف ورزش، بهداشت، عمران شهری و روستایی، كشاورزی، راه، آبرسانی، برقرسانی، گازرسانی و خدمات بوده است.

وی اظهار كرد: گازرسانی به 13 روستای كاكان و شش روستای بخش چیتاب شهرستان بویراحمد با اعتباری حدود 48 میلیارد ریال، اجرای طرح های هادی روستایی با اعتباری افزون بر 30 میلیارد ریال، بهسازی و آسفالت معابر شهری یاسوج با اعتباری حدود 12 میلیارد ریال از مهمترین پروژه های عمرانی افتتاح شده در این شهرستان در دهه فجر امسال بود.

وی افتتاح چهار كارخانه سنگ شكن كوهی در منطقه دلی بجك و كاكان بویراحمد، هنرستان 12 كلاسه در شهرك امام حسین (ع)، بهره برداری از هفت طرح كشاورزی و 12 پروژه برقرسانی را از سایر طرح های عمرانی افتتاح شده در دهه فجر امسال در شهرستان بویراحمد اعلام كرد.

یاری پور تاكید كرد: آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به شهر چیتاب با مخزن یك هزار مترمكعبی و با جمعیتی افزون بر دو هزار و 500 نفر و اعتباری حدود پنج میلیارد ریال از مهمترین پروژه های كلنگ زنی شهرستان بویراحمد در دهه فجر امسال بود.

شهرستان بویراحمد به مركزیت یاسوج دارای جمعیتی افزون بر 252 هزار و 53 نفر است.



* 219 پروژه عمرانی و اقتصادی در كهگیلویه و بویراحمد افتتاح و كلنگ زنی شد

استاندار كهگیلویه و بویراحمد از افتتاح و كلنگ زنی 219 پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش های مختلف راه، مسكن، كشاورزی، صنعت، بهداشت، ورزش و خدمات در دهه فجر امسال در این استان خبر داد.

سید موسی خادمی تعداد پروژه های عمرانی افتتاح شده در دهه فجر امسال را 148 طرح با اعتبار هزینه شده 830 میلیارد ریال اعلام كرد.

وی تعداد طرح های عمرانی كلنگ زنی شده در دهه فجر امسال در این استان را نیز 37 مورد با اعتبار پیش بینی شده افزون بر 300 میلیارد ریال اعلام كرد.

خادمی اظهار كرد: در دهه فجر امسال نیز 34 طرح مهم اقتصادی و سرمایه گذاری به ارزش 430 میلیارد ریال و اشتغالزایی 492 نفر در بخش های مختلف صنعت، كشاورزی و خدمات به بهره برداری رسید.

استاندار كهگیلویه و بویراحمد از در حال اجرا بودن یك هزار و 854 طرح عمرانی نیمه تمام در این استان خبر داد و گفت: حدود 500 مورد از این تعداد بالای 80 درصد پیشرفت فیزیكی دارند.

3016/6162