۲ اسفند ۱۳۹۳، ۱۷:۰۹
کد خبر: 81514812
T T
۰ نفر

كاهش آسيب هاي اجتماعي با كارفرهنگي ممكن است

۲ اسفند ۱۳۹۳، ۱۷:۰۹
کد خبر: 81514812
كاهش آسيب هاي اجتماعي با كارفرهنگي ممكن است

ياسوج - ايرنا- معاون سياسي و امنيتي استاندار كهگيلويه وبويراحمدگفت:كاهش آسيب هاي اجتماعي با كارفرهنگي وفرهنگ سازي ممكن است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، فتاح محمدي روزشنبه در نشست كارگروه اجتماعي و فرهنگي كهگيلويه وبويراحمد افزود: بروز برخي ناهنجاري اجتماعي از جمله خودكشي در استان ناشي از عوامل متعددي از جمله بيكاري ،مشكلات و اختلاف هاي خانوادگي است.

وي بيان كرد: در استان كهگيلويه وبويراحمد با توجه به سرانه جمعيتي خود جرائم نزاع دسته جمعي و اقدام به خودكشي بالاست.

وي كاهش طلاق،خودكشي، مصرف مواد مخدر و ترويج فرهنگ عفاف وحجاب را چهار اولويت مهم استان درسال 94 اعلام كرد و افزود: فعاليت هاي فرهنگي، اجتماعي و عوامل پيشگيرانه در راستاي كاهش و ساماندهي اين امور يك ضرورت خواهد بود.

محمدي اظهار كرد: بروز ناهنجاري ها و آسيب هاي اجتماعي نتيجه عوامل متعددي است كه بايد با آسيب شناسي جدي و كارتحقيقاتي جامع در اين راستا شرايط كاهش اين گونه معضلات را در جامعه فراهم كرد.

وي با اشاره به انجام فريضه امر به معروف ونهي ازمنكر و نقش دستگاه هاي مختلف فرهنگي و اجتماعي در تحقق اين مهم، افزود: هر يك از دستگاه ها بايد وظايف خود را در اين راستا به نحو مطلوب انجام دهند.

محمدي از تشويق دستگاه هاي برتر استان در زمينه تحقق فريضه امر به معروف و نهي از منكر به عنوان يكي از نيازهاي ضروري در ايجاد امنيت اجتماعي در جامعه خبر داد.

وي تصريح كرد: امروزه يكي از آسيب هاي جدي در حوزه داخلي كشور و در عين حال از مهمترين تهديدات وتوطئه هاي خارجي عليه نظام موضوعات فرهنگي و اجتماعي است.

محمدي گفت: از سال آينده اقدامات و برنامه ريزي لازم براي فعاليت بيش از پيش ستاد امر به معروف و نهي از منكر در استان صورت خواهد گرفت.

وي افزود: برگزاري همايش ها و كارگاه هاي آموزشي، اختصاص مبلغي مشخص در شوراي برنامه ريزي استان و برخي اقدامات نرم افزاري از جمله ايجاد سايت جديد امر به معروف و نهي از منكر در ارشاد اسلامي از مهمترين اين برنامه ها است.

مديركل بهزيستي كهگيلويه وبويراحمد نيز دراين نشست خواهان هماهنگي و تعامل بيشتر دستگاه هاي مختلف فرهنگي براي مقابله جدي با ناهنجاري اجتماعي در استان شد.

سيد عليرضا موسوي امجد افزود: برخي دستگاه هاي فرهنگي و اجتماعي نيز از ارايه آمار در زمينه برخي ناهنجاري هاي اجتماعي خودداري مي كنند.

وي افزود: اين مهم تا حدود زيادي تصميم گيري وبرنامه ريزي براي كاهش معضلات و ناهنجاري هاي اجتماعي را با چالش مواجه كرده است.

موسوي امجد اظهار كرد: يكي از ناهنجاري ها و آسيب هاي جدي در استان كهگيلويه وبويراحمد مربوط به خودكشي است.

وي بدون اشاره به ميزان اقدام به خودكشي ها در شهرهاي مختلف استان كهگيلويه وبويراحمد، گفت: در 10 ماهه سال جاري حدود 27 مورد اقدام به خودكشي در منطقه مادوان بويراحمد رخ داده است.

موسوي امجد افزود: از اين تعداد 22 مورد زن، سه نفر مرد و دو مورد نيز دو جنسيتي بودند.

وي اظهار كرد: اداره كل بهزيستي با همكاري جامعه دانشگاهي استان اقدام به كارهاي تحقيقاتي و فرهنگ سازي بيشتر در راستاي مقابله جدي با اين بحران اجتماعي كرده است.

موسوي امجد ياداور شد: تلفن گوياي 123 اورژانس اجتماعي در شهرهاي ياسوج، دهدشت و دوگنبدان و نيز شماره تلفن 1480به صورت شبانه روز آماده ارايه خدمات به افراد آسيب ديده اجتماعي در سطح استان است.

3016/6162