به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی نیوز زوم، لاغر شدن و تناسب اندام امروزه به یكی مهمترین مسائل برای بسیاری از انسان ها تبدیل شده است. در این میان پرهیز از مصرف خوراكی هایی كه باعث افزایش وزن می شوند و روی آوردن به مصرف خوراكی هایی كه باعث چربی سوزی و كاهش وزن می شوند، اهمیت بسزایی پیدا كرده است.
در این گزارش 12 خوراكی كه به محض ورود به دهان موجب باریك شدن محیط دور كمر می شود، ذكر شده است.
***گریپ فورت
ویتامین C به سوخت و ساز مناسب چربی كمك می كند؛ غذاهای مملو از ویتامین C انتخاب مهمی برای چربی سوزی هستند.
مصرف نصف گریپ فورت در وعده صبحانه و یا حدود 30 دقیقه قبل از صرف غذا به احساس سیری و پیشگیری از اضافه وزن كمك می كند.
***فلفل سیاه
پیپرین موجود در فلفل سیاه، علائمی از كاهش تشكیل سلول های چربی را در بدن نشان داده است.
فلفل سیاه همچنین به افزایش سوخت و ساز بدن كمك می كند. این خبر مهم برای افرادی كه به دنبال یك راه حل آسان برای كاهش وزن می گردند حائز اهمیت است.
***دارچین
دارچین به كاهش دهنده سطح قند خون معروف است؛ دارچین می تواند به سركوب كردن اشتها كمك كند.
اضافه كردن دارچین به چای، قهوه و ماست از روش های راحت مصرف دارچین است.
***تخم مرغ
تخم مرغ كم كالری و حاوی هفت گرم پروتیین و سایر مواد مغذی مفید است.
مطالعات نشان داده است كه مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه به اندازه قابل توجهی مقدار مصرف كالری در بقیه روز را كاهش می دهد.
پروتیین موجود در تخم مرغ باعث سوختن چربی های شكمی می شود. دلیل این ویژگی نیز ساختار خاص اسیدهای آمینه موجود در پروتئین آن است.
***سیب و در كل میوه ها
زمانی كه پای كاهش وزن به میان می آید میوه ها كمك كننده می شود، میوه فواید بیشماری دارد.
مزیت مصرف میوه این است كه قند بدن شما را تامین می كند و در عین حال به شیوه ای كه قندهای پردازش شده به بدن آسیب می زنند، عمل نمی كند.
زمانی كه سیب با پوست مصرف می شود مقدار كافی فیبر و آب در بر دارد كه به احساس سیری كمك می كند.
***چای سبز
مزیت چای سبز در مبارزه با چربی بدن به اندازه كافی تاكید نشده است؛ تركیبات موجود در چای سبز باعث تسریع سوخت و ساز بدن می شود.
بهتر است كه چای سبز داغ مصرف شود زیرا طعم آن بیشتر در دهان می ماند و فواید آن افزایش می یابد.
افزودن عسل و لیمو ترش به چای سبز نه تنها باعث افزایش فواید سلامتی آن می شود بلكه این چای را فوق العاده خوشمزه نیز می كند.
***زغال اخته
زغال اخته نه تنها مملو از فیبر غیر قابل حل ، آنتی اكسیدان ها و فواید خوشمزه هست بلكه نصف فنجان زغال اخته تنها 40 كالری دارد.
زغال اخته حاوی مقادیر زیادی آهن ، كلسیم ، اسید فولیك ، ویتامین های E , B1 , B2 , C و فلاوونوئیدها است.
***بادام
با وجود اینكه آجیل ها در كل به كاهش چربی بدن كمك می كنند اما بادام بهترین آنهاست.
بادام مملو از پروتیین، فیبر و چربی های مفید برای سلامت قلب است. مصرف حدود 23 بادام باعث می شود كه فرد احساس سیری كند.
***فلفل قرمز
فلفل قرمز حاوی ماده ای به نام كپسایسین هستند كه اشتها را سركوب می كنند.
تحقیقات در زمینه ساختار این ماده غذایی و چگونگی عملكرد آن در سیستم بدن نشان داده، استفاده از فلفل تند می تواند كمك بزرگی در كاهش وزن بكند.
نوعی عصاره كه از فلفل تند گرفته می شود در درمان بسیاری از امراض پوستی مانند رفع التهاب و بر افروختگی پوست، رفع لك و انواع كك ومك موثر است. فلفل تند دارای خواص ضد سرطانی است. انواع اكسیدان موجود در این ماده غذایی در مبارزه با رادیكال های آزاد در بدن نقش چشمگیری دارند.
***قهوه
مطالعات نشان داده اند كه قهوه به ویژه كافئین موجب تسریع سوخت و ساز بدن می شود.
با این وجود توجه داشته باشید كه مصرف بسیار زیاد كافئین می تواند اثرات بسیار مضری بر بدن داشته باشد. بنابراین تنها روزی یك تا سه فنجان قهوه مصرف كنید.
***كوینولا
یكی از بزرگترین تصورات غلط در مورد كربوهیدرات ها این است كه آنها باعث افزایش وزن می شوند.
اما در حقیقت نوع كربوهیدارت ها است كه باعث افزایش وزن می شوند.
كوینولا مملو از فیبر و پروتیین هستند كه باعث ایجاد احساس سیری در فرد می شوند.
برخلاف سایر غلات ، كوینولا موجب پایین آوردن قند خون می شود و در عوض ولع انسان را برای مصرف قند و كربوهیدارت باز می دارد.
***سبزیجات
سبزیجات مملو از مواد مغذی و فیبرهای شگفت انگیز هستند كه انسان را سیر نگاه می دارند. توصیه می شود كه هر فرد روزی دو تا سه فنجان سبزیجات مصرف كند.
برای ناهار و شام حتما برای پیش غذا و یا به عنوان غذای اصلی سالاد سبزیجات مصرف كنید.
علمی(5)**2038**1599
تهران-ایرنا- با فرا رسیدن سال نو احتمال افزایش وزن به دلیل دید و بازدیدهای نوروزی بیشتر می شود كه می توان با مصرف برخی خوراكی ها مانند گریپ فورت، سیب، چای سبز، فلفل سیاه و قرمز و تخم مرغ از افزایش وزن پیشگیری كرد.