۱۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۷:۱۰
کد خبر: 81533731
T T
۰ نفر
تامين و تخصيص كامل اعتبار نياز جدي پروژه هاي راهسازي كردستان

سنندج - ايرنا- مدير ساخت و توسعه راه‌هاي اداره كل راه و شهرسازي كردستان، تامين به موقع و تخصيص كامل اعتبارات را يكي از نيازهاي جدي پروژه هاي حوزه راهسازي دانست و گفت: راه و شهرسازي كردستان با جديت به دنبال توسعه و تقويت راه هاي استان است و در اين راه نيازمند اعتبار است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، رامين محدودي روز يكشنبه در جريان بازديد خبرنگاران استان كردستان از پروژه هاي راهسازي محور سنندج - مريوان، ميزان اعتبارات اداره كل راه و شهرسازي كردستان در سال جاري در حوزه راه را 190 ميليارد تومان ذكر كرد و افزود: از اين ميزان 135 ميليارد تومان در بخش راهسازي و راه روستايي و 55 ميليارد تومان نيز در بخش راهداري هزينه شده است.

به گفته وي با اين ميزان اعتبار در سال جاري 210 كيلومتر راه شامل 150 كيلومتر راه روستايي و 60 كيلومتر راه بين شهري در استان احداث شده است.

به گفته وي خارج از اين ميزان اعتبار، در حوزه شركت ساخت و توسعه حمل و نقل نيز پروژه هايي فعال هستند و اعتباراتي هزينه شده است.

مدير ساخت و توسعه راه‌هاي اداره كل راه و شهرسازي كردستان در ادامه با اشاره به وجود شش هزار كيلومتر راه روستايي در كردستان، گفت: شاخص راه روستايي آسفالته در اول سال جاري 39 درصد بود كه با فعاليت هاي انجام شده اكنون اين رقم به 41.5 درصد افزايش يافته است.

محمودي ضمن اعلام اينكه سال آينده بيش از 200 كيلومتر راه روستايي در استان آسفالت مي شود افزود: با آسفالت اين ميزان راه ، شاخص راه هاي اسفالته استان به حدود 44.5 درصد افزايش مي يابد.

وي شاخص راه آسفالته روستايي در كشور را 64 درصد اعلام كرد و گفت: كردستان در مقايسه با ميانگين كشوري عقب است كه براي رسيدن به ميانگين كشوري بايد هزار و 500 كيلومتر ديگر از راه هاي روستايي استان را آسفالت كنيم و اين كار نيازمند 600 ميليارد تومان اعتبار است.

او ميزان اعتبارات سالانه راه هاي روستايي استان كردستان راه 50 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: با اين ميزان اعتبار 12 سال طول مي كشد تا راه هاي روستايي را آسفالت كنيم.

مدير ساخت و توسعه راه‌هاي اداره كل راه و شهرسازي كردستان در بخش پاياني سخنان خود نيز به پروژه هاي بين شهري استان اشاره كرد و گفت: هم اكنون چنيدن پروژه در محورهاي سنندج - كامياران، همدان - سنندج، همدان - بيجار و سنندج - مريوان در دست اجرا است.

محمودي با اشاره به اينكه استان كردستان فاقد آزاد راه است، افزود: در استان اكنون 175 كيلومتر بزرگراه جود دارد كه در مقايسه با 144 هزار و 155 كيلومتر آزاد راه موجود در كشور سهم استان كردستان بسيار ناچيز است.

به گفته وي تا پايان شهريور سال 94 حدود 80 كيلومتر بزرگراه در استان احداث مي شود و در مجموع آمار بزرگراه استان به 255 كيلومتر خواهد رسيد.

استان كردستان حدود هشت هزار كيلومتر راه اصلي، فرعي و روستايي دارد كه از اين ميزان شش هزار كيلومتر آن روستايي است.ك/3

3033/1904