مديريت امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي در حاشيه كارگاه به خبرگزاري جمهوري اسلامي گفت: اين دوره آموزشي توسط خانم شيرين حسيني كارشناس و درس آشپزي رسانه ملي برگزار شده است.
محمد مهدي سعيدي افزود: هدف از برپايي دوره آموزشي،فرهنگ سازي براي استفاده بيشتر از ماهيان و آبزيان در سبد غذايي خانوار استان و آشنايي هر چه بيشتر آنها با خواص پزشكي و تاثير آن ها در سلامت و بهداشت خانواده مي باشد.
وي گفت: از بين بردن بوي نامطبوع ماهي در زمان پخت و نيز شيوه هاي نوين و كم هزينه پخت آبزيان از ديگر اهداف برپايي كارگاه آموزشي است.
سعيدي در بخش ديگري با بيان اينكه سرانه مصرف ماهي و ديگر آبزيان در جهان 28 كيلوگرم است، افزود: اين رقم در استان هاي ساحلي 17 كيلوگرم، در سطح كشور 8.5 و در استان خراسان جنوبي تنها 3.5 كيلوگرم است كه خود بيانگر آن است كه بايد در اين زمينه مردم را به مصرف آبزيان بيشتر تشويق كرد.6121 /6054
بيرجند - ايرنا - كارگاه پخت ماهي و آبزيان ويژه 200 نفر از بانوان دستگاه هاي اجرايي استان توسط مديريت امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي، روز سه شنبه در بيرجند برگزار شد.