مدیر عامل گروه تراكتورسازی ایران روز پنج شنبه در آیین رونمایی از این محصول با اشاره به اینكه تا كنون نیاز بازار كشور به تراكتور سنگین از طریق واردات تامین می شد، گفت: طراحی محصول جدید دو سال طول كشیده است.
ابوالفتح ابراهیمی قیمت تمام شده محصول جدید این شركت را كمتر از دو میلیارد ریال اعلام كرد و افزود: این در حالی است كه نمونه خارجی با قیمت بیش از چهار میلیارد ریال در بازار ایران عرضه می شود.
وی با اشاره به اینكه تراكتورسازی ایران به 500 هزار دستگاه تراكتور تولید داخل خدمات ارایه می دهد، اعلام كرد: با تولید محصولات جدید این شركت در سال گذشته 75 میلیون یورو صرفه جویی ارزی شده است.
ابراهیمی با بیان اینكه این گروه تولیدی برای 400 شركت قطعه سازی ایجاد اشتغال كرده است، گفت: تراكتورسازی ایران با تكمیل زنجیره تولید انواع تراكتور برای 200 هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد كرده است.
وی تعداد محصولات تولیدی این شركت را 16 نوع با قدرت 35 تا 150 اسب بخار اعلام كرد و افزود: موتور 285 پیكان از چرخه تولید این شركت خارج شده است.
مدیر عامل گروه تراكتورسازی ایران با اشاره به اینكه تراكتور مدل ITM1500 با دو دیفرانسیل دارای 150 اسب بخار قدرت است، گفت: این تراكتور دارای قابلیت توربو شارژ بوده و شش سیلندر است.
وی همچنین گفت: این تراكتور دارای گیربكس سنكرون و خزشی، سامانه هیدرولیكی، فرمان هیدرو استاتیك، 12 دنده جلو و پنج دنده عقب است كه با رعایت استانداردهای آرگونومیك تولید شده است.
گروه صنعتی تراكتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید كننده ادوات كشاورزی 9 شركت اقماری (هفت شركت در تبریز و دو شركت در سنندج و ارومیه) و دو خط تولید در ونزوئلا و تاجیكستان دارد.
دراین مجموعه صنعتی علاوه بر تراكتور 71 نوع انواع موتور در بخش های كشاورزی، صنعتی و خودرو تولید می شود.
تولید بیش از 200 هزار بلوك سیلندر خودرو 206 و 300 هزار قطعه بلوك سیلندر پراید و تامین نیاز ایران خودرو در ریخته گری این گروه نشان از ظرفیت و قابلیت های این مجموعه دارد.
استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724هزار و 620 نفر جمعیت، یكی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غربی ایران محسوب می شود و كلان شهر تبریز طبق سرشماری سال 90، یك میلیون و 695 هزار و 94 نفر جمعیت دارد.
7223/1756
تبریز- ایرنا - نخستین تراكتور سنگین كشور با حضور وزیر جهادكشاورزی در شركت تراكتورسازی تبریز رونمایی و خط تولید آن شروع به كار كرد.