۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۳۴
کد خبر: 81542108
T T
۰ نفر
مديركل بازرسي كرمان: مفاسد اداري به معضل اصلي تبديل شده است

كرمان - ايرنا - مديركل بازرسي استان كرمان گفت: مفاسد اداري به يك معضل اصلي براي كشور تبديل شده است.

به گزارش ايرنا احمد آبيار روز يكشنبه در آخرين نشست شوراي اداري استان كرمان در سال 93 افزود: مجموعه دستگاه نظارتي در همه حال و در همه دولت ها همراه دولت ها بوده است.

وي اظهار كرد: هنگامي كه دستگاه نظارتي و اجرايي با هم باشند مي توانند در جامعه بسيار مفيد واقع شوند و اگر يك طرف به طريقي كوتاهي كند ضربه اش به جامعه وارد خواهد شد.

وي با اشاره به اقدام قاطع استاندار و مجموعه دستگاه اجرايي، نظارتي و قضايي در بخش مقابله با زمين خواري و حاشيه نشيني در كرمان گفت: ما در زمينه مقابله با حاشيه نشيني در كرمان ديديم دستگاه هاي اجرايي، نظارتي و قضايي با هم بودند و عملكرد بسيار خوب داشت.

مديركل بازرسي استان كرمان ادامه داد: استاندار كرمان در اين بخش جلودار بود و سايرين نيز وي را همراهي كردند.

وي گفت: يكي از استان هايي كه پديده حاشيه نشيني مقداري در آن كاهش پيدا كرده استان كرمان است كه ثمره همراهي دستگاه هاي اجرايي با دستگاه هاي نظارتي و قضايي بود.

آبيار افزود: يكي از مسايلي كه جامعه ما و سيستم اداري با آن روبرو است و نياز است دستگاه هاي اجرايي و نظارتي بيشتر در اين زمينه با هم باشند و يكديگر را ياري كنند مقابله با مفاسد اداري است.

وي تصريح كرد: يكي از سياست هايي كه دولت يازدهم در اوايل و ادامه خدمت خود بشدت پيگيري مي كند مبارزه با فساد اداري است.

وي گفت: ما مي دانيم ديدگاه مردم نسبت به سيستم اداري چيست و چه برداشتي از آن دارند.

مديركل بازرسي استان كرمان افزود: وقتي موردي از فساد اداري كشف مي شود نمي توانيم به صورت مردم نگاه كنيم و بين آنها باشيم.

وي گفت: اگر دولت به اين مساله توجه دارد و براي مقابله با آن راهكار ارايه داده به خاطر اهميت اين موضوع است.

وي افزود: سيستم اداري و مشكلات فعلي نياز به اصلاح دارد و همه مديران بايد در زمينه مقابله با فساد اداري همكاري كنند.

آبيار اظهار كرد: فساد در دستگاه هاي اجرايي و اداري ما سيستمي نشده است بلكه افراد اندكي هستند كه اين مسايل را به وجود مي آورند.

وي گفت: بيشتر مديران افرادي سالم و متعهد هستند لذا مي توان با فساد مقابله كرد.

وي كم كاري را ريشه همه فسادها دانست و افزود: يعني اينكه با توجه به وجود نيروي انساني خوب و تحصيلكرده در سيستم اداري اما كم كاري هايي وجود دارد كه به نوعي فساد اداري است و ميزان رضايتمندي از سيستم اداري پايين است.

مديركل بازرسي استان كرمان اظهار كرد: ميزان رضايتمندي از سيستم اداري ما پايين است و يكي از دلايل آن عدم انجام كامل و درست وظايف محوله است، لذا اصلاح بين مديريت و مردم را بايد داشته باشيم.

وي گفت: اگر فاصله و سدهاي موجود بين مدير و مردم برداشته شود بسياري از فساد‌ها قابل كنترل است.

وي افزود: بي ‌ثباتي سياسي، كاهش عملكرد دولت در تمام زمينه ‌ها و كاهش بهره‌ وري از آثار فساد در جامعه است.

آبيار با اشاره به راه ‌هاي كاهش فساد اداري تصريح كرد: ما با ضعف مديريت مواجه هستيم يعني مديران ما هنوز به اين باور نرسيده ‌اند كه مي ‌توانند در مجموعه خود اصلاحاتي انجام دهند.

آبيار بر اطلاع‌ رساني و آگاه‌ سازي مردم در مورد فساد اداري تاكيد كرد و افزود: ائمه جمعه و جماعات نيز در اين زمينه سخنراني و مردم را آگاه كنند.

وي گفت: متعهد شدن مديران در مبارزه با فساد اداري و باز گذاشتن دست رسانه ‌ها در نشر آثار مبارزه با فساد از جمله راه هاي مبارزه با فساد اداري است.

وي بيان كرد: رعايت عدالت در مبارزه با فساد اداري بدون در نظر گرفتن گرايش سياسي و حساسيت مديران نسبت به فساد اداري از ديگر راه هاي مقابله با فساد اداري است.

3029/3028