سید مجتبی هاشمی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا آموزش قرآن و احكام اعتقادی، مسابقات فرهنگی هنری و ورزشی، كلاس های هنری ومهارت آموزی، ارائه خدمات مشاوره ای، بازی و سرگرمی و اردوهای تفریحی و زیارتی را از برنامه های پایگاه های تابستانی اوقات فراغت دانش آموزان عنوان كرد.
وی با بیان اینكه در تابستان 94 بیش از یك هزار و 226 پایگاه اوقات فراغت در سطح استان تهران فعالیت خواهند داشت گفت: مراكز و پایگاه های اجرای برنامه ها و فعالیت های تابستانی شامل مدارس قرآنی ، مدارس دولتی وغیر دولتی، پژوهش سراها، كانون های فرهنگی تربیتی، مدارس استثنایی، پایگاه های بسیج دانش آموزی، هنرستان ها و كانون های ورزشی است.
هاشمی غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و برنامه ریزی صحیح، اصولی و هدفمند برای شكوفا كردن استعدادها و توانمندی های آنان در خلال اوقات فراغت را از مهمترین اهداف نظام تعلیم و تربیت در اجرای برنامه های فراغت تابستانی برای دانش آموزان دانست.
وی غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان دانش آموز را با توجه به تهاجم فرهنگی بسیار ضروری عنوان كرد و افزود: غفلت ورزیدن از ساعت اوقات فراغت این قشر عظیم خسارات جبران ناپذیری ه در پی خواهد داشت بنابراین با توجه به اهمیت موضوع از اكنون باید به فكر در این خصوص بود.
هاشمی تصریح كرد: در این راستا فعالیت پایگاه های اوقات فراغت تابستان با هدف غنی سازی اوقات و رشد همه جانبه شخصیت دانش آموزان و ارتقای سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی و مهارت های زندگی آنان از ابتدای تابستان در تمامی مناطق و نواحی آموزش وپرورش شهرستانهای استان تهران آغاز خواهد شد.
1194/1724
200 هزاردانش آموز استان تهران دربرنامه های اوقات فراغت تابستانی شركت می كنند
۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۱۸
کد خبر:
81563578
شهری – ایرنا - معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش وپرورش شهرستان های استان تهران گفت: امسال 200 هزار دانش آموز در سطح استان در برنامه های پایگاه های تابستانی اوقات فراغت شركت می كنند.