به گزارش ایرنا، براساس برخی آمارها هم اكنون حدود چهار میلیون نفر در ایران مبتلا به بیماری دیابت هستند و چهار تا پنج میلیون نفر نیز زمینه ابتلا به این بیماری را دارند.
دیابت به سرعت در جهان در حال رشد است و یك پنجم از جمعیت 500 هزار نفری جزیره تاسمانی دیابت دارند و یا با خطر ابتلا به دیابت زندگی می كنند.
پیش بینی شده است تا سال 2025 سه میلیون استرالیایی به این بیماری مبتلا شوند كه بیشتر دیابت نوع 2 است.
شبكه خبری ای.بی.سی استرالیا روز شنبه اعلام كرد مصرف چای حاوی تركیبی از میوه و برگ زغال اخته، تمشك، برگ نعناع و دارچین برای تنظیم انسولین اكنون مورد توجه محققان موسسه منزیس استرالیا قرار گرفته است.
این تحقیقات پس از آن بیشتر مورد توجه قرار گرفت كه جرارد اسپایسر یك شهروند استرالیایی پس از 13 سال دست و پنجه نرم كردن با دیابت و مصرف انسولین، جوشانده زغال اخته را صبحگاه جانشین دیگر نوشیدنی ها كرد و پس از مدتی قند خون خود را كنترل شده دید.
وی گفته است با مصرف این چای به ندرت قند خونش افزایش می یابد.
میشل كسكه، یك محقق ارشد موسسه منزیس گفت كه در تلاش برای تحقیق در این زمینه است تا نیاز بیماران دیابتی به انسولین را كاهش دهد.
وی گفت این چای هورمون انسولین را فعال كرده و راه های جذب گلوكز به عضلات را بهبود می بخشد و سطح گلوكز خون كاهش می یابد.
این محقق گفت كه پیدا كردن روشی برای تحریك جریان خون سخت است، اما چای زغال اخته ما را امیدوار كرده است.
زغال اخته یكی از گیاهان دارویی است كه به طور سنتی برای درمان دیابت و عوارض آن در كشورهای آسیایی استفاده شده و حاوی مقادیر زیادی از آنتوسیانین ها است.
یك تحقیق مركز تحقیقات فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان نیز نشان می دهد درمان با زغال اخته موجب كاهش معنی دار میانگین گلوكز و افزایش میانگین انسولین شده است.
براساس این تحقیق، مصرف میوه زغال اخته دارای آثار هیپوگلیسمیك بوده و می تواند سبب بهبود تغییرات بافتی پانكراس در جریان بیماری دیابت شده كه شاید این اثرات به خاطر وجود آنتوسیانین ها و سایر تركیبات آنتی اكسیدانی موجود در این میوه باشد.
آساق**1611
كوالالامپور – ایرنا – پژوهشگران پزشكی موسسه تحقیقاتی منزیس استرالیا تحقیقاتی را بر روی تاثیر بلوبری (زغال اخته آبی) بر بیماران دیابتی آغاز كرده اند و چای گیاهی این زغال اخته را برای كاهش وابستگی این بیماران به انسولین مورد ارزیابی قرار می دهند.