دكتر گودرز صادقي روز دوشنبه در جلسه هيات امناي موزه تاريخ علوم اردبيل گزارشي از
نحوه شكلگيري تاسيس موزه ، اهميت استان اردبيل از لحاظ فرهنگي ، تاريخي و تجربه اي علوم و فناوري در منطقه ارائه كرد و افزود: تعداد اين گونه موزه ها در سطح كشور و منطقه اندك بوده و در برخي دانشگاه هاي بزرگ و در برخي ابعاد علمي تشكيل شده است.
وي از پيشتازي دانشگاه محقق اردبيلي در اين زمينه خبر داد.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه محقق اردبيلي نيز در اين جلسه بازديد دانش آموزان ، دانشجويان و ايجاد تحول عيني ذهن و اخذ الگو و رشد خلاقيت آنها را از اهداف علمي اين موزه برشمرد.
پروفسور محمد نريماني همچنين تاكيد بر جنبه پژوهشي موزه اعم از اسناد ، مدارك و دستگاه اي ارائه شده و سير تحول آنها را از اهداف ديگر موزه ذكر كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه محقق اردبيلي ، مديركل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل نيز از موزه به عنوان يك امر فوق العاده و يك حركت بنيادي و پژوهشكدهاي ياد كرد كه براي جامعه و هويت بخشي به تاريخ و فرهنگ آن نقش كليدي دارد.
كريم حاجي زاده از تاسيس موزه در دانشگاه حمايت كرده و خواستار ايجاد موزه اي دانشگاهي بر پايه اصول علمي به عنوان الگو براي موزه هاي ديگر شد.
دانشگاه محقق اردبيلي در سال 1357 با نام آموزشكده كشاورزي و با پذيرش 38 دانشجو در رشته كشاورزي عمومي فعاليت هاي آموزشي خود را آغاز كرد.
اين مركز آموزش عالي در سال 1371 از دانشگاه تبريز منتزع و مدتي به صورت مجتمع آموزش عالي به فعاليت خود ادامه داده و در سال 1372 با تبديل آن به دانشگاه با عنوان دانشگاه محقق اردبيلي موافقت شد.
تا سال 1378 در ساختار تشكيلاتي اين دانشگاه فقط شانزده گروه آموزشي مصوب وجود داشت.
اين دانشگاه در 201 رشته تحصيلي داتشجو پذيرش كرده و در حدود 11 هزار نفر دانشجو دارد كه در 11 دانشكده مشغول به تحصيل هستند.
از اين تعداد 40 رشته آن در مقطع دكتري ، 84 رشته آن در مقطع كارشناسي ارشد و بقيه در مقطع كارشناسي و كارداني مي باشد.
اين دانشگاه با بهره گيري از تخصص حدود 278 عضو هيات علمي تمام وقت بيش از پيش براي گسترش فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي گام بر مي دارد.
6018/6016
اردبيل - ايرنا - سرپرست دانشگاه محقق اردبيلي از ايجاد موزه تاريخ علوم در اردبيل خبر داد.