به گزارش ايرنا، دكتر كامبيز حسن زاده روز سه شنبه در جلسه كارگروه مواد آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان در سنندج با اشاره به بازديدهاي معاونت غذا و دارو از مراكز عرضه محصولات بهداشتي در سال گذشته گفت: در اين مدت هزار و 280 مورد بازديد از مراكز عرضه مواد آرايشي و بهداشتي و هزار و 75 مورد بازديد مشترك از سالن هاي آرايش بانوان انجام شده است.
وي همچنين از آموزش 10 هزار و 970 نفر از مردم استان در زمينه پيشگيري و مبارزه با قاچاق محصولات غذايي، آرايشي و بهداشتي در سال گذشته خبر داد و گفت: اين آموزش ها در قالب 168 جلسه آموزشي در مدارس دخترانه، اتحاديه بانوان آرايشگر و اصناف ارايه شد.
او بهترين راهكار پيشگيري از مصرف محصولات غذايي، آرايشي و بهداشتي قاچاق را فرهنگ سازي و ارايه آموزش هاي لازم به اقشار مختلف جامعه دانست.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي كردستان افزود: اگر مردم بدانند كالاهاي قاچاق و غيرمجاز جزو كالاهاي فاقد اصالت است از مصرف آن خودداري خواهند كرد.
وي يادآورشد: از آنجا كه كردستان استان مرزي است بايد كالاهاي سلامت محور از ساير كالاهاي استاندارد و فاقد پروانه جدا شوند.
به گفته وي همچنين سال گذشته 594 مورد از محموله هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي مكشوفه قاچاق در انبارهاي گمرگ و سازمان اموال تمليكي نمونه برداري شدند و 55 پرونده به مراجع قضايي و تعزيرات حكومتي ارسال شد.ك/2
7352/1904
دو هزار و 155 قلم محصولات آرايشي قاچاق سال گذشته در كردستان امحا شد
۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۲۰:۲۵
کد خبر:
81571649
سنندج - ايرنا - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي كردستان از توقيف و امحا دو هزار و 155 قلم محصولات آرايشي و بهداشتي قاچاق به ارزش يك ميليارد و 120 ميليون ريال در سال گذشته در استان خبر داد.