خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۲۳:۰۱
کد خبر: 81573189
T T
۰ نفر
معاون رييس جمهوري در امور زنان: همدلي و همزباني را از خانواده ها آغاز كنيم

رشت - ايرنا - معاون رييس جمهوري در امور زنان و خانواده و نماينده دولت در سفر به استان گيلان گفت: همدلي و همزباني مد نظر رهبر معظم انقلاب را بايد از خانواده ها آغاز كنيم.

به گزارش ايرنا، شهيندخت مولاوردي عصر چهارشنبه در كارگروه تخصصي امور بانوان گيلان با اشاره به اهميت فرهنگ سازي اين شعار در خانواده ها افزود: بايد پس از خانواده اين همدلي به سطح جامعه، سپس دولت بين خودش و بعد با ملت و در نهايت با جهان اين تعامل و همگرايي را ادامه دهيم.

وي در ادامه با اشاره به اهميت هم افزايي دستگاه ها براي اثربخشي در امور و پرهيز از موازي كاري اضافه كرد: براي شناسايي چالش ها و آسيب هاي استان ها و ارائه راهكار براي آنها گزارش هاي تمامي استان ها را مطالعه و بررسي، جمع بندي و طبقه بندي كرده و براي آنها راهكار ارائه مي دهيم.

مولاوردي همچنين از نشست منطقه اي گيلان با استان هاي همجوار كه از نظر آسيب هاي اجتماعي مشترك هستند، در آينده اي نزديك خبر داد.

معاون رييس جمهوري در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: امسال سال خاصي است كه از نظر زمان اجراي سند چشم انداز 20 ساله به نيمه راه رسيده ايم كه بايد ارزيابي كنيم چقدر با اهداف ترسيم شده فاصله داريم و بايد چه كنيم تا به نقطه مطلوب برسيم.

وي با اشاره به رسيدن به پايان برنامه پنجم توسعه و فراهم شدن مقدمات تدوين برنامه ششم اظهار كرد: يك برنامه جامع نگر تعريف خاصي دارد كه برنامه ششم براساس افزايش توليد رقابتي مبتني بر دانش و بهره وري در چارچوب اقتصاد مقاومتي و فرهنگ ايراني و اسلامي در تعامل سازنده با جهان تدوين خواهد شد؛ كه اين فرصت مغتنمي است كه بتوانيم مسائل مربوط به خانواده را در آن بگنجانيم.

وي از سند ملي امنيت زنان و كودكان در روابط اجتماعي به عنوان يكي ديگر از مواردي عنوان كرد كه در برنامه پنجم بايد تدوين مي شد؛ اما اقدامات آن از سال گذشته انجام شده و اخيرا پيش نويس آن آماده شده كه بايد بررسي كنيم به چه علت اين سند كامل اجرايي نشده و نقاط ضعف را برطرف كنيم.

مولاوردي تصريح كرد: بايد بتوانيم برنامه توسعه اي متوازن منطقه اي داشته باشيم كه مساله محور و پروژه محور باشد.

مولاوردي در ادامه همچنين با اشاره به تفاهم نامه هاي مختلف براي موضوعات گوناگون در حوزه بانوان گفت: بايد در 14 محور در قالب تفاهم نامه وظايف خودمان را انجام دهيم و اميدواريم با پايش و نظارت صحيح اجراي آن را در استان ها مشاهده كنيم.

مديركل امور بانوان و خانواده استانداري گيلان نيز در ادامه اين نشست گفت: نقش زنان در تبيين اقتصاد مقاومتي با تقويت مشاغل خانگي ، آموزش صنايع تبديلي و مهارت هاي بازار محور و جشنواره هاي عرضه محصولات را از جمله اقدامات يك سال گذشته اين اداره كل در تحقق بسترسازي براي اشتغال بانوان بوده است.

ساحره ميرسيدي با اشاره به مساحت گيلان و نسبت جمعيت با جمعيت بانوان استان افزود: گيلان با 14 هزار كيلومتر مربع يعني 9 دهم از مساحت كل كشور ، بيست و نهمين استان كشور از نظر مساحت است.

وي با بيان اين كه گيلان از نظر جمعيتي داراي دو ميليون 480 هزار نفر است، گفت: از نظر جمعيت، استان يازدهم و سهم استان از نظر جمعيت كشور 3.3 است كه تراكم جمعيت استان با 177 نفر در هر كيلومتر مربع در رتبه شوم كشوري بعد از تهران و البرز قرار گرفته و بعد خانوار ما در استان به سه و دو دهم رسيده است.

وي با بيان اين كه 50 و سه دهم درصد جمعيت گيلان را زنان تشكيل مي دهند، به وضعيت بانوان استان در زمينه هاي مختلف اشاره و اظهار كرد: بانوان گيلاني از لحاظ شاخص باسوادي زنان و پوشش تحصيلي نسبت به كل كشور از وضعيت مطلوبتري قرار دارند.

وي بيان كرد: همچنين در خصوص تسهيلات دانشگاهي كه امروزه يك حقوق اجتماعي تلقي مي شود، شاخص ميزان دانش آموختگان زن دانشگاه نيز وضعيت بهتري نسبت به كل كشور داريم.

وي تصريح كرد: نرخ مشاركت اقتصادي زنان استان باتوجه به سابقه ديرينه اين زنان در مشاركت هاي اقتصادي در حوزه هاي مختلف بالاتر از نرخ اقتصادي كل كشور است.

ميرسيدي بيان كرد: همچنين در شاخص سلامت، زنان استان به لحاظ شاخص دسترسي به تسهيلات و امكانات بهداشتي و رضايت از زندگي در وضعيت مطلوب تري نسبت به كشور قرار دارد.

رييس جمهوري و كاروان تدبير و اميد، امروز (چهارشنبه) در پانزدهمين سفر استاني، به گيلان آمده اند و ديدار با روحانيون، علما، سرمايه گذاران ، برگزيدگان و خانواده هاي معظم شهدا و ايثارگران از جمله برنامه هاي رييس جمهوري در اين سفر بوده است.ك/2

7296/ 6158 **1917
۰ نفر